Gereksiz konuşmayın bence oyununuza bakın başkanımBaşkanımızın bu konuda bir suçu yok tamamen benim hatam gereksiz yorum yapma davetini edeceksen et yoluna git başkan
Çok sağolun başkanımBaşarılar dostlar
Adam benim genelbaşkanıma karşı gereksiz konuşacak bende susacağım öylemiHilmi cok asabisin sen hea![]()
Hilmi kes cok konusma. Çay kap gel. Güldür eğlendir bizi çabukAdam benim genelbaşkanıma karşı gereksiz konuşacak bende susacağım öylemi
Kadir başkan sen ne anlatiyon forumda saklaban misali takılıyorsunHilmi kes cok konusma. Çay kap gel. Güldür eğlendir bizi çabuk
Gel burayaKadir başkan sen ne anlatiyon forumda saklaban misali takılıyorsun
He nolduGel buraya
Şimdi gitHe noldu
Şimdi bise dicemde ban yiyesim yok be kralŞimdi git
Zaten yedin ban oyundanŞimdi bise dicemde ban yiyesim yok be kral
Forumda varım kardaş oyun banımda bi taş almama bakar alacagimda zatenZaten yedin ban oyundan![]()
Alacaksan al burada vir bir yapa haydi kolay geleForumda varım kardaş oyun banımda bi taş almama bakar alacagimda zaten
Hadi bb git sütünü içAlacaksan al burada vir bir yapa haydi kolay gele
Ben süt içmiyorum Sen hangi kafaya ne kadar yaşarsin bilmiyorumHadi bb git sütünü iç
Bu oyunun 3 yüz karası var biri sen biri magarsus biri kadirBen süt içmiyorum Sen hangi kafaya ne kadar yaşarsin bilmiyorum
Bu oyunun 3 yüz karası var biri ben biri @İsmailbozkaya biri yine Ben
Bu oyunda gereksiz 3 adam var kral biri sen biri kadir biri mevcut oyun başkanı magarsus başkada yok haberin olsunYa kardeşim kendini suçlama olur öyle şeyler
AyıpBu oyunda gereksiz 3 adam var kral biri
@İsmail bozkaya biri @Hilmi
Belli kralBen essegim