Daha Türkçe konuşamıyor löppü parmaklı ne ara hiroşimaya gittiKung fu konusunda kendini ilerlertti rakip tanimaz![]()
Daha Türkçe konuşamıyor löppü parmaklı ne ara hiroşimaya gittiKung fu konusunda kendini ilerlertti rakip tanimaz![]()
kadir aydin oraya kacmis pesine verdiDaha Türkçe konuşamıyor löppü parmaklı ne ara hiroşimaya gitti
Kadir Aydın kendini aşmıştır.Bizde seni ıslah olmuş ve semt-i salah a yönelmiş kabul ederek affetmiştik. Senin gibi bir zalimin benim zamanımda Saltanat sürmesi haramdır. Senin kendin gibi birkaçına şiddet yoluyla galip gelmene, kendi topraklarında gösterdiğin gurur ve azametine, bütün kudret ve Şevket ine bizim müsamahamız sebep oldu. Buna rağmen gururlanarak idarem altında rahat yaşayan Ülkeme askerini göndererek Ahaliye zulm ettin, şiddetlere sebep oldun. Cezanı vermek üzere baharda Üzerine harekete karar verdim. Bundan sonra elçimiz ok, görüşme dilimiz kılıçtır SEN VİLAYET YIKMAYI PADİŞAHLIK MI ZANNETTİN? meydana gel. Hazırlığın yap haber vermedi deme.
@K A T L İ A M
Bre hadsiz bre gafil bre melun ben gaziler serdarı cümle Türkmenin hamisi karadeniz arslanı turan orduları başbuğu kutalmış bey senin haddinmidir beni sorgulamak .Kadir Aydın kendini aşmıştır.
Ey Kutalmış bey, zamanın devri döndü, devir artık benim!
Sen hâlâ eski kudretinle yol kesmeye mi çalışıyorsun?
Siz Hepiniz Eşref TEK.Bre hadsiz bre gafil bre melun ben gaziler serdarı cümle Türkmenin hamisi karadeniz arslanı turan orduları başbuğu kutalmış bey senin haddinmidir beni sorgulamak .
Çok filim izlemeSiz Hepiniz Eşref TEK.
İç işleri makamı sana ağır geldi galiba yiğitMehmet abi sende çok izlion![]()
Aaa öyle deme abiİç işleri makamı sana ağır geldi galiba yiğit
Bizim yolumuz, güneşin doğduğu yerden bellidir; gölgeye saklanmak bize düşmez. Yanlışın karşısında dimdik durur, doğrunun ardında yürürüz Ey kutalmiş bey doğruyu seçesin yoksa bu cenk amansiz olacak.Çok filim izleme
Bre gafil bre melun ben cümle Türkmeni temsil ederim doğruyu eğriyi bilirsen saflarıma geçersin senin haddinemidir kutalmış beye pusat çekmekBizim yolumuz, güneşin doğduğu yerden bellidir; gölgeye saklanmak bize düşmez. Yanlışın karşısında dimdik durur, doğrunun ardında yürürüz Ey kutalmiş bey doğruyu seçesin yoksa bu cenk amansiz olacak.
Doğruyu eğriyi bilen, önce haddini bilir.Bre gafil bre melun ben cümle Türkmeni temsil ederim doğruyu eğriyi bilirsen saflarıma geçersin senin haddinemidir kutalmış beye pusat çekmek
ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren allah'ın yer yüzündeki gölgesi akdeniz'in ve karadeniz'in ve rumeli'nin ve anadolu'nun ve azerbaycan'ın ve şam'ın ve halep'in ve mısır'ın ve mekke'nin ve medine'nin ve kudüs'ün ve bütün diyarının ve yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı sultan Muhammed Alparslan torunu Kutalmış beyim .sen ki Malatya vilayetinin kralı katliamasuvasun.Doğruyu eğriyi bilen, önce haddini bilir.
Bizim saflarımıza geçmek öyle lafla değil canla olur.
Şimdi ya sus ya da pusatını al cenk edelim!
Ey kendini göklere çıkaran Kutalmış Bey,ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren allah'ın yer yüzündeki gölgesi akdeniz'in ve karadeniz'in ve rumeli'nin ve anadolu'nun ve azerbaycan'ın ve şam'ın ve halep'in ve mısır'ın ve mekke'nin ve medine'nin ve kudüs'ün ve bütün diyarının ve yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı sultan Muhammed Alparslan torunu Kutalmış beyim .sen ki Malatya vilayetinin kralı katliamasuvasun.
hükümdarların sığındığı kapıma elçinizle mektupla gönderip ülkenizi düşman istila edip şu anda hapiste olduğunuzu bildirip kurtuluşunuz konusunda bizden yardım talep ediyorsunuz.
söylediğiniz her şey dünyayı idare eden tahtımızın ayaklarına arz olunmuştur .her şeyden haberdar oldum.yenilmek ve hapsolunmak hayret edilecek bir şey değildir.
Ey Malatya diyarının ateşle yoğrulmuş evlâdıEy kendini göklere çıkaran Kutalmış Bey,
Sen ki dillerde cihan sultanı, ama gönüllerde nasipsiz bir hayalsin.
Ben ki Malatya’nın yüce diyarında, ateşle yoğrulmuş bir milletin evladı,
Her karışı kanla sulanmış toprağın bekçisi,
Senin gibi atalarının şanı ile övünüp kendi gölgesinden korkanlara baş eğmem bilesin.
Yokluğumda yoldaşlarıma bulaşmışsın kutalmış bey. Bundan sonra iflah olmazsın diyim sanaEy Malatya diyarının ateşle yoğrulmuş evlâdı
Sen ki kelâm ile gök kubbeyi sarsar, lakin hakikatte gönül erliğinden nasibini alamamışsın.
Ben ki Kutalmış Bey’im
Zamanın bile adımla hesap tuttuğu,
Cihanın görüp de eğildiği bir soyun evlâdıyım.
Zan edersin ki toprağı kanla sulamak, seni hakan eder.
Hâlbuki biz, o toprağa sancak dikenlerdeniz.
Sen bekçiyim dersin
Biz o bekçilerin diz çöktüğü otağda doğduk!
Atalarınla övünmen ne güzeldir,
Lakin ben, atamın izinde ,
Atama iz bırakanlardanım!
Ve bil ki:
Gölgeden korkan değilim
Zira gölge, yalnız yürüyene tâbî olur.
Ben yürürsem, ardımdan dağlar eğilir,
Sen bakarken biz yazarız tarihi
Bre hadsiz bre melun siz bu cesaretleri kimden alırsınız gayrı elçimiz yok konuşma dilimiz pusattırYokluğumda yoldaşlarıma bulaşmışsın kutalmış bey. Bundan sonra iflah olmazsın diyim sana