#KadirAydınkapatılsın
KUTALMIŞ BEY 49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ Vatandaş Dün 13:06 da #1 #KadirAydınkapatılsın
KadirBey. Altın Ok Bir Markadır 41. Dönem Oyun Başkanı Dün 13:40 da #3 Yav ne oluyor gene, ben vergisi kasıyor üyelerle ilgileniyorum beeee
KUTALMIŞ BEY 49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ Vatandaş Dün 15:05 da #5 Büyük Mesut' Alıntı: Kutalmış seni bulacam Genişletmek için tıkla ... Goog la yaz adımı soy adımı kolay olur
Büyük Mesut' Alıntı: Kutalmış seni bulacam Genişletmek için tıkla ... Goog la yaz adımı soy adımı kolay olur
uğur kuzu 55.Dönem Adalet Bakanı Vatandaş Dün 16:29 da #6 KadirBey.' Alıntı: Yav ne oluyor gene, ben vergisi kasıyor üyelerle ilgileniyorum beeee Genişletmek için tıkla ... Partiden istifa etmeni istiyoruz
KadirBey.' Alıntı: Yav ne oluyor gene, ben vergisi kasıyor üyelerle ilgileniyorum beeee Genişletmek için tıkla ... Partiden istifa etmeni istiyoruz
Görkem Değercann BOLUMDA BOLUM (14) Vatandaş Dün 16:52 da #7 uğur kuzu' Alıntı: Partiden istifa etmeni istiyoruz Genişletmek için tıkla ...
A AYAZ kK Yeni Üye Vatandaş Bugün 01:26 #8 KUTALMIŞ BEY' Alıntı: #KadirAydınkapatılsın Genişletmek için tıkla ... #KadirAydınkapatılsın