KamuOyuna Duyuru 📣 (3 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Beyinsizce yorumlarına katlanmak zorunda değilim bu yorumlarını kendin gibi üç beş makam sevdalısı hakaretten güç alan kankilerine konuş. Arka planda bir şey yaptığım yok burada ne yazıyorsam arkada da onu konuşuyorum senin gibi yüzsüz ukala olup milletin sslerini konuşmalarını birbirine taşiyip ara bozmuyorum.
Noldu azıcık üstüne gidince üslubun değişti kendini belli ettin hemen😀 Hani burada saygısız seviyesiz bizlerdik. Buraya gelip günlerce millete gül atıp, sonrasında acıtasyon yaparak kendini masummuş gibi göstermende aşırı trajikomik.

Sen masum değilsin, göründüğün gibi biri değilsin. Senin ciğerini bilirim ben, kişiliğini karakterini bilirim. Şimdi sana hakaret edip seviyemi düşürmeyecem. Ama illaki istersende snaa özel tarife uygularım

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Noldu azıcık üstüne gidince üslubun değişti kendini belli ettin hemen😀 Hani burada saygısız seviyesiz bizlerdik. Buraya gelip günlerce millete gül atıp, sonrasında acıtasyon yaparak kendini masummuş gibi göstermende aşırı trajikomik.

Sen masum değilsin, göründüğün gibi biri değilsin. Senin ciğerini bilirim ben, kişiliğini karakterini bilirim. Şimdi sana hakaret edip seviyemi düşürmeyecem. Ama illaki istersende snaa özel tarife uygularım
Tomom

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Yasaklı Üye
Vatandaş
Altın Ok ağır taştır altında ezilirsiniz acıtasyon yaparak kendinizce akıl oyunları yaparak bizim kardeşlerimizi kandıracağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz hodri meydan biz hep burdayız burda olduk.
Dün sövdüklerine bu gün kardeş diyen şovmen civcivler ordusu yav ne anlatıyon sen be dkdkdkdkdkd

Kadir A.

Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Dün sövdüklerine bu gün kardeş diyen şovmen civcivler ordusu yav ne anlatıyon sen be dkdkdkdkdkd
Birader senin civciv ile ne sorunun var . Horozlar bir sıkıntı mı yaşadın 😀 civcivden başka bişe bilmiyorsun , e tabi normal beyindeki kelime dağarcığı kısıtlı ise😀😀

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Yasaklı Üye
Vatandaş
Çok şükür eren bugün de zırlamış
@Kadir A. Zırlamadığı günler haber versene gelip ben zırlatacam
Seni en iyi anlatan şeyi söylüyorum küçük, minik, beceriksiz, melun E malum senin gibilerden başka bir şey de kalmamış ortalıkta dkdkdkdkd ama sen hiç canını sıkma ortalıkta şovmenlik yaptığın günler bitti geldik geldik geri

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Seni en iyi anlatan şeyi söylüyorum küçük, minik, beceriksiz, melun E malum senin gibilerden başka bir şey de kalmamış ortalıkta dkdkdkdkd ama sen hiç canını sıkma ortalıkta şovmenlik yaptığın günler bitti geldik geldik geri

Gittiğinize en çok ben üzülmüştüm, geldiğinize de en çok ben sevindim (kalp)

Kadir A.

Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Gelsen ne olacak. Ne yapacan sen la😀😀

Korkmalımıyım nr yapmalıyım söyle. Sen değil senin ağababalarına diz çöktürdük biz . Hadi yavrucum sen banakoş çay kap gel seri