Kara Kuvvetleri Komutanı Niko23 (5 Kişi İçeride)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Kıymetli Azerbaycan Türk Birliği Partisi mensupları ve Diriliş İttifakı'nın değerli üyeleri;
🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿
Öncelikle, beni bu önemli göreve layık gören Azerbaycan Türk Birliği Partisi’ne ve liderimiz Sayın Xəlil Xəlilzadə'ye en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Partimizin ve Diriliş İttifakı'nın güvenine layık olmak için tüm gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷
Kara Kuvvetleri Komutanı olarak, şahsım adına değil, partimizin ve ittifakımızın güçlü iradesini temsil etmek adına bu sorumluluğu üstleniyorum. Bu vesileyle, Azerbaycan Türk Birliği Partisi’nin birlik ve dayanışma ruhuyla halkımız için daha güçlü bir geleceği inşa edeceğini bir kez daha vurguluyorum.

Saygı ve selamlarımla,
Niko23
50.Dönem Kara Kuvvetleri Komutanı

Ekli dosyalar

• IMG-20241120-WA0033.jpg
    IMG-20241120-WA0033.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 6

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Sözcüsü
Vatandaş
Kıymetli Azerbaycan Türk Birliği Partisi mensupları ve Diriliş İttifakı'nın değerli üyeleri;
🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿
Öncelikle, beni bu önemli göreve layık gören Azerbaycan Türk Birliği Partisi’ne ve liderimiz Sayın Xəlil Xəlilzadə'ye en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Partimizin ve Diriliş İttifakı'nın güvenine layık olmak için tüm gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷
Kara Kuvvetleri Komutanı olarak, şahsım adına değil, partimizin ve ittifakımızın güçlü iradesini temsil etmek adına bu sorumluluğu üstleniyorum. Bu vesileyle, Azerbaycan Türk Birliği Partisi’nin birlik ve dayanışma ruhuyla halkımız için daha güçlü bir geleceği inşa edeceğini bir kez daha vurguluyorum.

Saygı ve selamlarımla,
Niko23
50.Dönem Kara Kuvvetleri Komutanı
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

Seçim sonrası makamına atanan değerli Kara Kuvvetleri Komutanımızı kutluyor ve daim başarılar diliyoruz . Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın 🙏🌹

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi