Karaman Belediyesi Kararı Duyuru (3 Kişi İçeride)

BüyükMesut

Altın Ok Bir Markadır
Vatandaş
Belediyeye geçtiğimiz ilk günden itibaren eski başkandan kalan hazineyi parti kasasına ve kişisel hesabıma gönderdim.
Bu dönem vali olunca o paralarla halka yemek giysi alırız çok da takmayın

Ama bu ay paralar bende ve çok iyi bırakmış önceki sığır yiyememiş paraları.
Bunun dışında bu paraları kriptoya bastım ordan parayı vurup karı ben alıcam gerisini koyarım yerine belki

34KRAL34.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Belediyeye geçtiğimiz ilk günden itibaren eski başkandan kalan hazineyi parti kasasına ve kişisel hesabıma gönderdim.

Bunun dışında bu paraları kriptoya bastım ordan parayı vurup karı ben alıcam gerisini koyarım yerine belk
Karaman ilindeki belediye başkanı bendim adin ve benim sayemde geldi o seviyeye salak malak hayırdır akıllı ol biraz haddini bil başkanım makamlar geçicidir konuşmaların akıllaca olsun kalbini kırmak istemem

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
@Berat Koto bune böyle Paşam.?

Kusura bakma ama saçmalamışsın biraz.
Kendine yapılmasını istemedigin, sana söylenmesinden hoşnut kalmayacağın sözleri bir başkası için sarf etmişsin..

Yakıştıramadım.

34KRAL34.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
SAYIN MURAT ünlü başkanım sence böyle bir kişi adin başkana bana yapılmasını istemem bu adam karaman iline layık degildir makamından yada oabi başkanım karaman iline başka bir kişinin atanmasını istiyorum hiç kimse adin başkana ve tüm başkanlarıma sıgır kelimesini kullanmasını saygısızca buldum gereginin yapılmasını istiyorum

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
SAYIN MURAT ünlü başkanım sence böyle bir kişi adin başkana bana yapılmasını istemem bu adam karaman iline layık degildir makamından yada oabi başkanım karaman iline başka bir kişinin atanmasını istiyorum hiç kimse adin başkana ve tüm başkanlarıma sıgır kelimesini kullanmasını saygısızca buldum gereginin yapılmasını istiyorum
Allah'ım bu bir sınavmı..

Ben var seni anlamamak..

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş

Bunun dışında bu paraları kriptoya bastım ordan parayı vurup karı ben alıcam gerisini koyarım yerine belki
Bu yaptığının yanlışın farkına var bu gibi cümleler ne olursa olsun kullanılması hiç bir kişiliği yakışmaz

BüyükMesut

Altın Ok Bir Markadır
Vatandaş

Adini katma işin içine adin ne alaka ne anlatıyorsun sen konu bahsi senden geçiyor bari sallamasyon yapma işine bak hassas olduğum adamlar hakkında ben laf yapacak kadar düşmedim

BüyükMesut

Altın Ok Bir Markadır
Vatandaş
İçişleri bakanı olarak sizi kınıyorum. Bir insana sığır diyemezsiniz.

@BaşkanOnline arkadaşın görevden alınıp oyundan dinlenmesini talep ediyorum.
Takdir yönetimindir
Forumdaki olaylar ne zaman oyun konusu oldu bu kişiler beni başka platformlardan darlayacak bende bunlara burada o kelimeyi kullanınca beni kınayıp oyundan tatil talep edeceksin

Zamanında bana oyun içi mesajlarda hakaret edenler neden oyun cezası almıyor da bugün ben burada "forumda" hakaret edince işin içine oyun katılıyor.
Üstelik yaptığınız açıklamaya bakın da utanın forumda bile bana defalarfa hakaret edenler şahıslar hala oyunda hareketleri hala düzelmemiş şekilde oynuyorlar

KaganBaskan

Adalet Sevdalısı - İzmir Valisi
Vatandaş
Forumdaki olaylar ne zaman oyun konusu oldu bu kişiler beni başka platformlardan darlayacak bende bunlara burada o kelimeyi kullanınca beni kınayıp oyundan tatil talep edeceksin

Zamanında bana oyun içi mesajlarda hakaret edenler neden oyun cezası almıyor da bugün ben burada "forumda" hakaret edince işin içine oyun katılıyor.
Üstelik yaptığınız açıklamaya bakın da utanın forumda bile bana defalarfa hakaret edenler şahıslar hala oyunda hareketleri hala düzelmemiş şekilde oynuyorlar
Başkalarının size yaptığını siz de bir başkasına yapmayı mı uygun buldunuz? Hitap şekliniz yanlıştır, yanlış kalacaktır. Kendinize haklı çıkaramazsınız. Bir valiye, belediyeye, milletvekiline ve vatan için çabalayan hiç kimseye bu şekilde konuşamazsınız. Üslubunuz "siyaset saygısına" aykırıdır, hiçbir kurum, hiçbir açıklama, hiçbir şahıs bu üslubu haklı gösteremez, sayın başkan.

BüyükMesut

Altın Ok Bir Markadır
Vatandaş
Başkalarının size yaptığını siz de bir başkasına yapmayı mı uygun buldunuz? Hitap şekliniz yanlıştır, yanlış kalacaktır. Kendinize haklı çıkaramazsınız. Bir valiye, belediyeye, milletvekiline ve vatan için çabalayan hiç kimseye bu şekilde konuşamazsınız. Üslubunuz "siyaset saygısına" aykırıdır, hiçbir kurum, hiçbir açıklama, hiçbir şahıs bu üslubu haklı gösteremez, sayın başkan.

Başkaları derken ?
Vatan için çabalayan derken oturarak iş yapan çok iyi çalışıyor bravo👏👏👏

BüyükMesut

Altın Ok Bir Markadır
Vatandaş
Ben bu oyunda kimseye hakaret etmedim bugüne kadar ama bazı kişiler bazı kelimeleri hak ediyor hakaretten banımı zor bulursunuz bu oyunda.

34KRAL34.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen kimsin senden özür dileyecegim haddini bil senin özür dilemen gerek sabah mesajındaki sıgır diyemezsin bana bu zamana kadar hiç bir partiden ne küfür ne hakaret duydum senni gibiler burda boş boş konulur hadş işime git