Böyle bir yazıyı neye göre yazıyorsunOlaydan zerree haberi olmayıp açıklama yapıyorsun
Böyle bir yazıyı neye göre yazıyorsunOlaydan zerree haberi olmayıp açıklama yapıyorsun
herkes rizeli değil ama başkanım@sakaahmet3419 boş yapma kardeş burada konuyu uzatıp durma Rize'de sığır ifadesini biz hakaret olarak mı kullanıyoruz ne anlatıyorsun bana
Ben o anlamda dedim ben Rizeliyimherkes rizeli değil ama başkanım![]()
Kullanamazsınız burası rize değil burada her yöreden insan var korktuğun lafı da söyleme bu kadar korkma@sakaahmet3419 boş yapma kardeş burada konuyu uzatıp durma Rize'de sığır ifadesini biz hakaret olarak mı kullanıyoruz ne anlatıyorsun bana
Kimsin sen senden korkacam üstüne gelmiş tehdit ediyor elinden geleni ardınıza koymayınKullanamazsınız burası rize değil burada her yöreden insan var korktuğun lafı da söyleme bu kadar korkma
Sen rahat ol yapacağımKimsin sen senden korkacam üstüne gelmiş tehdit ediyor elinden geleni ardınıza koymayın
Yap gel 2 kişisiniz aklınızca biriniz oyundan sövmekle tehdit diğeri başka şekildeSen rahat ol yapacağım
Senin yaptın yanlış farkına var sonra konuşYap gel 2 kişisiniz aklınızca biriniz oyundan sövmekle tehdit diğeri başka şekildemasum rolünü mükemmel oynuyorsunuz