Gerek Yok Buyurun Pistte Görelim Sizi @Y İ Ğ İ T
Son düzenleme:
Sen varken bize düşmez küçüğümGerek Yok Buyurun Pistte Görelim Sizi
Sizin güttüğünuz koyun kadar bizim sevdiğimiz çobanlar varSen varken bize düşmez küçüğüm
Ya ben seni ikide bir Oğuzhan Ülker sanıyorumGerek Yok Buyurun Pistte Görelim Sizi @Y İ Ğ İ T
Gel kim kimi sahneye indiriyor görürüz küçüğüm dediysek akıl yaşından bahsettikGenelde Küçükler Piste Girmez Ama Buyur Sende Eşlik Et Arkadaşa Hadi Yine İyisin Kıyafetin Benden) @A Y A Z
Ne o sen mesleği mi bıraktın kıyafeti veriyonGenelde Küçükler Piste Girmez Ama Buyur Sende Eşlik Et Arkadaşa Hadi Yine İyisin Kıyafetin Benden) @A Y A Z
Yok başkan tuhafiyeci oldu insan giydiriyor artıkNe o sen mesleği mi bıraktın kıyafeti veriyon
Gel kim kimi sahneye indiriyor görürüz küçüğüm d
@Oğuzhan Taşdemir yok ben geldim fromda şebeklik yapcaksan. Sahnede izlerizGel kim kimi sahneye indiriyor görürüz küçüğüm dediysek akıl yaşından bahsettik![]()
Yazık oldu diğer meslek daha çok yakışıyorduYok başkan tuhafiyeci oldu insan giydiriyor artık
İyi anlıyorsun galiba mesleklerdenYazık oldu diğer meslek daha çok yakışıyordu
He anlar sana ne lazimdiİyi anlıyorsun galiba mesleklerden
Az şaklaban görmedik ki görünüşe göre daha çok görecemİyi anlıyorsun galiba mesleklerden
Aslında Aynaya Baksan Daha Fazlasını GörebilirsinAz şaklaban görmedik ki görünüşe göre daha çok görecem
Aynaya bakınca şaklabanları izleyip eğlenen birini görüyorum ama anlaşılan sen aynaya bakınca görüyorsunAslında Aynaya Baksan Daha Fazlasını Görebilirsin
Orta şekerli Türk kahvesi fena olmazHe anlar sana ne lazimdi
Sağına soluna baksan daha çok görürsünAz şaklaban görmedik ki görünüşe göre daha çok görecem
Yaw baktım 1-2 şaklaban çıkmış geliyim biraz eğleniyim onlarla dedimYaw durun kavgayı ben edecektim size ne oldu birbirinize girdiniz djdjjd