Yapmayı planlayanlara ne diyon peki akıllarınca yapacaklardı hala her yerde olduğumuzu anlamadılarSana ihtilal gerek de uygun zemin ve şartları sağlayamıyorum![]()

Yapmayı planlayanlara ne diyon peki akıllarınca yapacaklardı hala her yerde olduğumuzu anlamadılarSana ihtilal gerek de uygun zemin ve şartları sağlayamıyorum![]()
Bende orasını halen çözemedim. Gelin ve damat olmadan düğün yapmayı planlamışlar. Ortada Gkb yok darbe yapalım diye toplanmakta ayrı bi olayYapmayı planlayanlara ne diyon peki akıllarınca yapacaklardı hala her yerde olduğumuzu anlamadılar![]()
Fatih’ten sonra meclis ataması yapmasam boşta mb olsaydı yapmaya çalışılsaydı gülerdimBende orasını halen çözemedim. Gelin ve damat olmadan düğün yapmayı planlamışlar. Ortada Gkb yok darbe yapalım diye toplanmakta ayrı bi olay![]()
Atma ZiyaaaaaaaaaaaaaaFatih’ten sonra meclis ataması yapmasam boşta mb olsaydı yapmaya çalışılsaydı gülerdimzaten senin komutanlıkları Fatih aldırdı sjdjjddjdjjdjd onuda yapamazlardı söylemese
Şşşş sakin ol yavru ceylan heyecan yaratma sen gelirken biz dönderiyorduk bide büyümüşte darbe yapacakmış oy çen darbemi yapçan çenAtma Ziyaaaaaaaaaaaaaa
Düne kadar kenarda oturan bir sünepeydin sana biz öğrettik bu oyunu at hırsızı hainlik yaparak nereye kadar oyun oynayacaksın gerçi herkesin karakterinin yansımasıŞşşş sakin ol yavru ceylan heyecan yaratma sen gelirken biz dönderiyorduk bide büyümüşte darbe yapacakmış oy çen darbemi yapçan çen
Sen mi öğrettinDüne kadar kenarda oturan bir sünepeydin sana biz öğrettik bu oyunu at hırsızı hainlik yaparak nereye kadar oyun oynayacaksın gerçi herkesin karakterinin yansıması
Sen mi öğrettinemrullah gelecek diye babasının evinde aylarca saklanan velet seni şov yapma burda yallah ikili oynamaya devam
Senin aşirette kan davası falan yok mu?Heyecan yok Kavga Yok
Beni öldürmeye niyetin mi varSenin aşirette kan davası falan yok mu?![]()
Yok yok aşretinize ve Nihat Doğana saygım çok büyükBeni öldürmeye niyetin mi varne bu aşiretin senden çektiği sjsjsjs
Sjsjss sayende@CB36 iyice kafayı sıyırdın cengo.![]()
Düne kadar kenarda oturan bir sünepeydin sana biz öğrettik bu oyunu at hırsızı hainlik yaparak nereye kadar oyun oynayacaksın gerçi herkesin karakterinin yansıması