NedennSeninle konuşmuyorum hanımefendi
NedennSeninle konuşmuyorum hanımefendi
Öyl grktiNedenn
Gözünü kapat koyun atlat çitlerden 3 5 derken uyursunUykum yok![]()
BayNeyse ben uyumayı deniyorum size iyi sohbetler
Tamamdir yapicamGözünü kapat koyun atlat çitlerden 3 5 derken uyursun
2 gün sonra cevap vererek, kimsenin yanında olmadığımızı, tarafsızlığımızı, kesin olarak yazdık diye hatırlıyorum. Hatta "UYANIŞ MEDYA" Özel Başlığı "Uyanış Partisi Tarafsız Medya Kuruluşu" dur.Uyanış medya'yı çalalım ozaman. Basın bizden yana olması lazım. @B A Y - Z Az gel bi
2 gün sonra cevap vererek, kimsenin yanında olmadığımızı, tarafsızlığımızı, kesin olarak yazdık diye hatırlıyorum. Hatta "UYANIŞ MEDYA" Özel Başlığı "Uyanış Partisi Tarafsız Medya Kuruluşu" dur.
Uyanış PARTİSİ tarafsız nasıl oluyor kardo. Shjsjsjsjjs2 gün sonra cevap vererek, kimsenin yanında olmadığımızı, tarafsızlığımızı, kesin olarak yazdık diye hatırlıyorum. Hatta "UYANIŞ MEDYA" Özel Başlığı "Uyanış Partisi Tarafsız Medya Kuruluşu" dur.
Yok değil. Bu kriptex'in şifresi@KadirBey. Şifre bu muydu kanka? Ajanı buldum galiba.
Uyanış Partisi'i Medya olarak Forumda temsil ediyoruz. Ama bağımsız hareket ediyor, forum ve oyun içi gündem ve tartışmaları tarafsız yayınlıyoruz.Uyanış PARTİSİ tarafsız nasıl oluyor kardo. Shjsjsjsjjs
Ama adınız uyanışUyanış Partisi'i Medya olarak Forumda temsil ediyoruz. Ama bağımsız hareket ediyor, forum ve oyun içi gündem ve tartışmaları tarafsız yayınlıyoruz.
Uyanış'ı temsil ederek bu işi yaptığımızı söylemiştim sanki?Ama adınız uyanış
Ozaman tarafsız olmuyorsun HAMZAAA. Bunu anlatmaya çalışıyorumUyanış'ı temsil ederek bu işi yaptığımızı söylemiştim sanki?