A
Arda Termi
Ziyaretçi
Biz hakkimizla mücadele ettik ama yönetim böyle uygun gördü yönetimin adaletinden şüphem yok ama biz kazanmaliydik bizde istifa ediyoruzNe tebrik etmeyi bilirler nede mücadeleyi![]()
Biz hakkimizla mücadele ettik ama yönetim böyle uygun gördü yönetimin adaletinden şüphem yok ama biz kazanmaliydik bizde istifa ediyoruzNe tebrik etmeyi bilirler nede mücadeleyi![]()
Sen sus emülatör yeni açıldı banın ne hakkından bahsediyon hadiBiz hakkimizla mücadele ettik ama yönetim böyle uygun gördü yönetimin adaletinden şüphem yok ama biz kazanmaliydik bizde istifa ediyoruz
Dayı seni vekil gösteren biziz ne anlatıyonBiz hakkimizla mücadele ettik ama yönetim böyle uygun gördü yönetimin adaletinden şüphem yok ama biz kazanmaliydik bizde istifa ediyoruz
Yoo ben öyle bisi hatirlamiom adaletlimisiniz sizDayı seni vekil gösteren biziz ne anlatıyon![]()
Yoo emilatorden yasak olduğunu bilmiyodum ama artık telefondanim ve seni hiç ilgilendirmez bu benim meselemSen sus emülatör yeni açıldı banın ne hakkından bahsediyon hadi![]()