Kırmızı Beyaz ♥️🤍 🏀 (1 Kişi İçeride)

Muhammed daban.

60 dönem savcısı&@altinok
Vatandaş
Paketbolda kazanınca Türkler 👍 iyiymiş

Arda güler yamali itince Türkler 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 as bayraklari as
😂

A

AOG ADANALI

Ziyaretçi
Kral sen maçla ilgili forumda konu açınca pek hayırlı olmuyor ama inş ters teper 😀 😀

Mehmet 09

Tam isabet partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Futbolu gs lilerden baska takip edip seven kalmadı sebebi malum. Hem basket daha zevkli bi spor. Başarılar milli takıma. Inşallah avrupa şampiyonu oluruz ❤️🤍🏀

Murat Ünlü

FENERBAHÇE 💛💙
Yasaklı Üye
Vatandaş
Futbolu gs lilerden baska takip edip seven kalmadı sebebi malum. Hem basket daha zevkli bi spor. Başarılar milli takıma. Inşallah avrupa şampiyonu oluruz ❤️🤍🏀

Başarılı yönetimimiz Domonic Tedesco'yu getirip takımın başına koyduda bizmi keyifle Fenerbahçe'mizi izlemedik..

Muhammed daban.

60 dönem savcısı&@altinok
Vatandaş
Anlamadım kral sadece kazanınca mı destek verdiğimi yada verdiğimizi ima etmek istedin 😂 he öyle ise yanılıyorsun biz Fenerbahçe'liyiz kaybetmek bizim genetiğimiz i yüzden hep destek tam destek 🤗
Bende fenerliyim kdksjdisj ben genel olarak bizim halkımızi anlatmaya çalıştım konu futbol olunca 6-0 yenilmiş olsak bile Arda yamalı eti diye bayrakları asiyoruz ama baskette milli takım Dünya kupası kazansa veya bir Türk takımı kupa kazansa sadece tamam diyoruz

Murat Ünlü

FENERBAHÇE 💛💙
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bende fenerliyim kdksjdisj ben genel olarak bizim halkımızi anlatmaya çalıştım konu futbol olunca 6-0 yenilmiş olsak bile Arda yamalı eti diye bayrakları asiyoruz ama baskette milli takım Dünya kupası kazansa veya bir Türk takımı kupa kazansa sadece tamam diyoruz
O konuda haklısın Türkler için spor futbol dan ibaret bir durum..