Futbol'dan daha çok zevk veriyor en azından.
Her saniyesi aksiyon berabere bitme ihtimali yok kesinlikle bir kazanan oluyorFutbol'dan daha çok zevk veriyor en azından.
Murat abi paylasmasaydin keşke
Söz konusu Fenerbahçe değil Milli takım kardeşimMurat abi paylasmasaydin keşke![]()
Paketbolda kazanınca Türkleriyiymiş
Arda güler yamali itince Türkleras bayraklari as
![]()
Kral sen maçla ilgili forumda konu açınca pek hayırlı olmuyor ama inş ters teper![]()
![]()
Futbolu gs lilerden baska takip edip seven kalmadı sebebi malum. Hem basket daha zevkli bi spor. Başarılar milli takıma. Inşallah avrupa şampiyonu oluruz![]()
Ben Beşiktaşlıyım bizde hayal kurmakla yetiniyoruz. Durumlar benzerBaşarılı yönetimimiz Domonic Tedesco'yu getirip takımın başına koyduda bizmi keyifle Fenerbahçe'mizi izlemedik..
Başarılar inşallah kazanırlar Gülde sana ustam
@Murat Ünlü abim bak bir ben öyle düşünüyorumKral sen maçla ilgili forumda konu açınca pek hayırlı olmuyor ama inş ters teper![]()
![]()
Bende fenerliyim kdksjdisj ben genel olarak bizim halkımızi anlatmaya çalıştım konu futbol olunca 6-0 yenilmiş olsak bile Arda yamalı eti diye bayrakları asiyoruz ama baskette milli takım Dünya kupası kazansa veya bir Türk takımı kupa kazansa sadece tamam diyoruzAnlamadım kral sadece kazanınca mı destek verdiğimi yada verdiğimizi ima etmek istedinhe öyle ise yanılıyorsun biz Fenerbahçe'liyiz kaybetmek bizim genetiğimiz i yüzden hep destek tam destek
![]()
Nalet olsun kendi kendime yarattığım bu kimliğe
O konuda haklısın Türkler için spor futbol dan ibaret bir durum..Bende fenerliyim kdksjdisj ben genel olarak bizim halkımızi anlatmaya çalıştım konu futbol olunca 6-0 yenilmiş olsak bile Arda yamalı eti diye bayrakları asiyoruz ama baskette milli takım Dünya kupası kazansa veya bir Türk takımı kupa kazansa sadece tamam diyoruz