Kızıl Şafak Bilgilendirme (4 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

Kızıl bir tohum ektik,özgürlük filizlenecek 🌿
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları ve Sayın yöneticilerimiz.

Son bir saat içinde partimizden bir arkadaşı çıkarmış bulunmaktayız bu arkadaşında önceki görevi parti Başkan Vekilliği olduğu için panelin gitmemesini kullanaraktan tüm parti üyelerimizi partiden çıkarmış bu şekilde bize zarar vermeye çalışmıştır.

Oyun yönetiminden Kızıl Şafak Partisi olarak ilgili BeratKoto isimli oyuncunun oyun açığını kendi menfaatine kullanmaktan dolayı oyundan süresiz banını istemekteyiz.

Bu gibi durumlar bizi üzdüğü gibi oyun seyirindeki zevkimizide düşürmektedir
Değerli yöneticilerimizin Gereğini Yapacağından hiç şüphem yok.
Herkese İyi Oyunlar

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İlgili oyuncu süresiz banlanmıştır.
Düşmanlığın bile bir hukuku ve adabı var.

Bir partinin emeklerini hiç edebileceğini sanmak, oyun açığını/hatasını kullanarak sorumsuzca hareket eden kişi oyundan banlanmıstır.
Bu yapılan eylem sizin partinize değil oyuna yapılmış kabul ediyoruz.

sakaahmet3419

MİLLİ GÖRÜŞ PARTİSİ KURUCU GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Geçmiş olsun Allah iktidara böyle zeval vermesin bunu fırsata çevirmek isterdim ama bu ironiyi yapmayacağım başka zaman artık tekrar geçmiş olsun

A T A

Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları ve Sayın yöneticilerimiz.

Son bir saat içinde partimizden bir arkadaşı çıkarmış bulunmaktayız bu arkadaşında önceki görevi parti Başkan Vekilliği olduğu için panelin gitmemesini kullanaraktan tüm parti üyelerimizi partiden çıkarmış bu şekilde bize zarar vermeye çalışmıştır.

Oyun yönetiminden Kızıl Şafak Partisi olarak ilgili BeratKoto isimli oyuncunun oyun açığını kendi menfaatine kullanmaktan dolayı oyundan süresiz banını istemekteyiz.

Bu gibi durumlar bizi üzdüğü gibi oyun seyirindeki zevkimizide düşürmektedir
Değerli yöneticilerimizin Gereğini Yapacağından hiç şüphem yok.
Herkese İyi Oyunlar
Alakası yok burda tek kişi yönetemezsin milletin annesine babasına sövüyodun

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
🫤

Alişah

2. Dönem İlk Darbeci Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Gölgesini görüp kendini büyük zanneden insanlar da var dünyada.

fettahozdemirr

Kızıl bir tohum ektik,özgürlük filizlenecek 🌿
Vatandaş
Alakası yok burda tek kişi yönetemezsin milletin annesine babasına sövüyodun
Yalan yanlış konuşmayın bir oyuncu Partiden atıldıktan sonra hala parti paketinin aktifliğini fırsat bilip böyle bir hareket yapıyorsa cezayı hakediyor demektir gruptada dedim yolunuz açık olsun bana kalkıp 4 aydır oyundayız diyorsunuz 16 yaşında çocuklarınız 2022 den beri bu oyunda sayısız seçime sayısız mücadeleye girdik. Kim ne olduğumuzu biliyor verilen ceza hakkındada sonuna kadar destekliyorum.
Bukadar emek Çöp edilebiliyorsa ne anlamı var .

Serkan SUNAR

Üye
Vatandaş
İnsanlar ne kadar garip dedikçe her gün daha garip insanlarla karşılaşıp daha çok şaşırıyorum bunu da gördük sonunda partiyi dağıtmak üyeleri çıkarmak nedir ya

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Konuyu farklı yere çekmenin alemi yok, kimse bir partinin emeklerini hiç edemez.
Bu partinin bulunduğu ittifak dün seçim kazandı.
Oyunda 200+ katsayısı var.
Kolay mı gerçekten bir partiyi bu kadar rahat silmek ?

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ya
Beni de ittifak grubundan çıkarmış 😂

Ben ne yaptım vergi kasıyordum jdkdlflflc

Şaka bir yana ayrılmak çok doğal bir süreç fakat keşke böyle olmasaydı. Konuşulur görüşülür düzelir birşeyler sorun yok.
Yav kronik oldum artık ittifak grubundan beni çıkaran çıkarana. Hep @Fatih Tutuk ile başladı bu lanet o los galakticos dirilişi dağıtmayacaktın kral

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Konuyu farklı yere çekmenin alemi yok, kimse bir partinin emeklerini hiç edemez.
Bu partinin bulunduğu ittifak dün seçim kazandı.
Oyunda 200+ katsayısı var.
Kolay mı gerçekten bir partiyi bu kadar rahat silmek ?
Hocam konu ile alakası yok da ilgili kişi Milli Savunma bakanıydı ne olacak seçim mi yoksa atama mı