Kızıl Şafak Bilgilendirme (6 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ya

Yav kronik oldum artık ittifak grubundan beni çıkaran çıkarana. Hep @Fatih Tutuk ile başladı bu lanet o los galakticos dirilişi dağıtmayacaktın kral
Yav bak yine aklıma geldi bu grubu ben kurdum yine ben dağıtırım diyip herkesi gruptan çıkardıydı. Yeminle bu adama beton yetmez. Kurtlar Vadisi raconu yapti resmen ama o gün baya güldüm😂 @Fatih Tutuk

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Bir hareket ki 4 senelik hesabımı riske sokup banlatacak hareket ki sadece dostlarımızı partiden atıyorken bana o mesajlar gelince aklımı yitirdim ben elbet diğer tarafda onların karşılığını alacaksın ben oyuna özür dilerim asla sana değil inşallah çekersin aynen yaptıklarını.
O partide en çok da emeği olan kişilerden birisiydim makamın ardında saklanmasaydın çok iyi şeyler oldu sen yine koltuğu seçtin hadi herkese Allah'a emanet görüşürüz

fettahozdemirr

Kızıl bir tohum ektik,özgürlük filizlenecek 🌿
Vatandaş

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bir hareket ki 4 senelik hesabımı riske sokup banlatacak hareket ki sadece dostlarımızı partiden atıyorken bana o mesajlar gelince aklımı yitirdim ben elbet diğer tarafda onların karşılığını alacaksın ben oyuna özür dilerim asla sana değil inşallah çekersin aynen yaptıklarını.
O partide en çok da emeği olan kişilerden birisiydim makamın ardında saklanmasaydın çok iyi şeyler oldu sen yine koltuğu seçtin hadi herkese Allah'a emanet görüşürüz
Sen beni niye attın dur sana ayrı geliyorum şimdi gel bakim sen özele