Niye küstün ki barışalım gel küs kalmak iyi değil hayat mukadderatKonuşma sen Sana sormadım ben seninle konuşmuyorum Ayrıca Hadi git denginle konuş yönetime sordum ben Ayrıca komik olan bir şey yok Adam akıllı soru sorduk
Niye küstün ki barışalım gel küs kalmak iyi değil hayat mukadderatKonuşma sen Sana sormadım ben seninle konuşmuyorum Ayrıca Hadi git denginle konuş yönetime sordum ben Ayrıca komik olan bir şey yok Adam akıllı soru sorduk
Benide attı başkanım ittifakı da lav etti ya haberiniz yok muBeni de ittifak grubundan çıkarmış
Ben ne yaptım vergi kasıyordum jdkdlflflc
Şaka bir yana ayrılmak çok doğal bir süreç fakat keşke böyle olmasaydı. Konuşulur görüşülür düzelir birşeyler sorun yok.
Niye küstün belli geçen benim hakkımda atıp tutuyordun Neyse barışalım Burası yeri değil şu an farklı bir konunun altında kavga etmek istemiyorumNiye küstün ki barışalım gel küs kalmak iyi değil hayat mukadderat
Ittifak değil mübarek Tepeyi terk eden Okçular tam listeBenide attı başkanım ittifakı da lav etti ya haberiniz yok mu![]()
Özür dilerimNiye küstün belli geçen benim hakkımda atıp tutuyordun Neyse barışalım Burası yeri değil şu an farklı bir konunun altında kavga etmek istemiyorum
Tamam sağ olTm
Özür dilerim
Sana konuş diyen mi oldu reisKimse tek kişi yönetmiyor merak etme sen
Var onu tek başına yapamazsın dedim ondan sonrası yok işte atılmışım fkfkfkflBenide attı başkanım ittifakı da lav etti ya haberiniz yok mu![]()
Ataaa ayıp etme böyle konularda sana bir tavsiye araya giren 3 kişiye olan olur , konuşulur barışılır olan laf diyen olur araya girme sen boş verSana konuş diyen mi oldu reis
Ben barıştıracagım sizi Bakan olursamVar onu tek başına yapamazsın dedim ondan sonrası yok işte atılmışım fkfkfkfl
Sorun yok fevri olan şeyler yatışır ateş söner hepinizin canı sağ olsun yeter
Yav bak yine aklıma geldi bu grubu ben kurdum yine ben dağıtırım diyip herkesi gruptan çıkardıydı. Yeminle bu adama beton yetmez. Kurtlar Vadisi raconu yapti resmen ama o gün baya güldümYa
Yav kronik oldum artık ittifak grubundan beni çıkaran çıkarana. Hep @Fatih Tutuk ile başladı bu lanet o los galakticos dirilişi dağıtmayacaktın kral
Yönetim veya sizlere tek tek ss leri atabilirim herhangi bir şey yok @BaşkanOnline konuyu kitleyebilirmisinizberat yaptıysa böyle birşey bunun altında bir sebep vardır ya kufur edılmıstır yada arkasından iş cevrilmiştir @fettahozdemirr konuyu acmıssın olayları seffaf bır sekılde acıklarmısn
Diyemezsin zaten reisSana konuş diyen mi oldu reis
Aile yemeğindeyim gelince gereken şamarı yapıştıracak abin herkese@MAGARSUS tebrik ederim hoşuna gittimi oyun başkanlığın tutturdun olcam olcam diye daha ilk günden herkesin düzeni kaçtı pü sana
Sen beni niye attın dur sana ayrı geliyorum şimdi gel bakim sen özeleBir hareket ki 4 senelik hesabımı riske sokup banlatacak hareket ki sadece dostlarımızı partiden atıyorken bana o mesajlar gelince aklımı yitirdim ben elbet diğer tarafda onların karşılığını alacaksın ben oyuna özür dilerim asla sana değil inşallah çekersin aynen yaptıklarını.
O partide en çok da emeği olan kişilerden birisiydim makamın ardında saklanmasaydın çok iyi şeyler oldu sen yine koltuğu seçtin hadi herkese Allah'a emanet görüşürüz