Ekstra olarak bu adamlara günümüzde hala küfür edebiliyorum ve ediyorum onlarda bana ediyorlar ben mola verip dinlenmeye geçtiğimde ben varken giremediği partiye hırsız gibi çöreklenmek yerine gelip adam gibi sensiz rekabet olmuyor geri dön tekrar kapışalım diyen adamlar 1 tane aklı başında insan zaten çıkıpta senin yanında durmadı durmazda bu herşeyin kanıtı her gittiğin yerde bu şekilde karşılanacaksın en azından ben olduğum sürece böyle olacak. kimse senin gibi darbede Altınoka erkek sözü verip yeminler edip yarı yolda bırakıp gelip forumda dalga geçmeye kalkmaz o zamanda ben Fatih’e söyledim yüzü burda
@KURT 77 aha Buda burda inanma bunlara 2 saniyede yalan söyler hiçte yüzü kızarmaz dedim kimler kimler kaçtı gitti geçtim Altınokun yanına adamlarla beraber ilk oyun darbemizi yaptık 10 gün forumda sağdan sola vurdun kendini halka referandum yaptırdın ağlayarak sonrada gerçekler yüzüne vurdu kaçarken iyi oyunlar tebrikler bile diyemedin

ben 2-3 ay dinlendim baktım gene çıkmış durumsal yalvarsal ob falan olmuş

senden eski adam gereken cevabı o gün zaten vermiş ama utanma yine 0 hayatında başarılar falan dilemem sana senden hiçbişe olmaz eren