Diğer ay gelsem olurmuKızılelma partisine katılan ilk 9 kişiye vip 2 kadir Aydın yüzünden aldım kazıkladı beni ve mevcut oyun başkani sultan magarsus hazretleri ile sohbet hakkı veriyoruz
KdkdkdkdmdmmdmdmmdmdKızılelma partisine katılan ilk 9 kişiye vip 2 kadir Aydın yüzünden aldım kazıkladı beni ve mevcut oyun başkani sultan magarsus hazretleri ile sohbet hakkı veriyoruz
@SILA hadi, seri kızılelma'yaKızılelma partisine katılan ilk 9 kişiye vip 2 kadir Aydın yüzünden aldım kazıkladı beni ve mevcut oyun başkani sultan magarsus hazretleri ile sohbet hakkı veriyoruz
@Senoş hadi, seri Kızılelma'yaKızılelma partisine katılan ilk 9 kişiye vip 2 kadir Aydın yüzünden aldım kazıkladı beni ve mevcut oyun başkani sultan magarsus hazretleri ile sohbet hakkı veriyoruz
Vip kalsın geliyorum 2-3 dk yaKızılelma partisine katılan ilk 9 kişiye vip 2 kadir Aydın yüzünden aldım kazıkladı beni ve mevcut oyun başkani sultan magarsus hazretleri ile sohbet hakkı veriyoruz
İttifakın adini koyun@EmirhanB. Premsesler partisi mi kursaydın ya
Adamsın kral senVip kalsın geliyorum 2-3 dk ya
Aç premsesleri seriİttifakın adini koyun
Tamam sube açıyoruz zaten bak fatihe hem Kızılelma bask. Yardimcisi hem altin ok üyesiAç premsesleri seri
Fatih oyunun diğer boyutuna geçti zaten. Birşeyler deniyor kralım gene kdkdkdTamam sube açıyoruz zaten bak fatihe hem Kızılelma bask. Yardimcisi hem altin ok üyesi
Çok ayıp@Senoş hadi, seri Kızılelma'ya
@GIRIG REİSAşkolar diye açarsan hemen geliyorum sjsjssjsj @EmirhanB.
Yok ben emirhandan istiyorum