B
Büşra Gamze
Ziyaretçi
İstediğiniz atamaları yapın şimdi
Raul jimenez napıyorrrrrr oyunun gelişimi için neler neler diyordu inanılmaz bir acemilik diyorum22. Dönem Bayburt Milletvekilliği görevimden istifa ediyorum.
Sizin FikrinizRaul jimenez napıyorrrrrr oyunun gelişimi için neler neler diyordu inanılmaz bir acemilik diyorum
Fettah ve sen ortalık karışınca şahıslara laf atmaktan başka birşey yapıyor musunuz diye düşünüyorum.Ama yine hep siz çıkıyorsunuz bilemedimRaul jimenez napıyorrrrrr oyunun gelişimi için neler neler diyordu inanılmaz bir acemilik diyorum
İlgili konuyla ilgili açıklama yapılmıştır.Şehitler diyarı Çanakkale'nin koltuğu da sizin olsun.
Koltuk değil gönül işi
Dipnot: Şehir başkanı maaşları da wiki.baskanonline.com (oyunun anayasası) adresinde belirtildiği üzere şehirde toplanan verginin yarısıdır. Ancak işleyişi bozacağı için dün duyuru geçilmiş ve gerekli açıklama ile anayasa da yazan kural yönetim tarafından sonuna kadar haklı gerekçeler hile doğru olan yapılmış ve bahsedilen tutarlar ödenmemiştir. Ancak meclisteki durum yönetim tarafından değerlendirmeye bile alınmamıştır.
Takdir tüm BaşkanOnlinenindir.
Hadi kaan kendi aranızda başkancılık vekilcilik oynayın, başka birilerini bulun sırtından bıçaklamak için.Bunu yazan sayın Alparslan.
Neyin ne olduğunu bizden iyi biliyorsun.Sen gidip Yeniden Doğuşun hakkını başkasına verirsen bu şekilde de karşılık alırsın.
Sözünde dur biraz.Sözünün eri adam ol bizim gibi…
Ve yaptığımız duyurular ve sana yazdıklarım ortada burda masalcılık oynama.Milletinde gazına gelme.
İmkan elindeydi kendin değerlendiremedin.
Git kendi yaptıklarına yakın şimdide.
Atamalara gelecek olursak da yapılan sıraya uy ve de milletvekillerini kazan
İttifaka parti bağlamak için masalcılık abilik yapmaya kalkma
Herkese hayırlı akşamlar iyi oyunlar…
Valla oynarız hiç problem değil.Hadi kaan kendi aranızda başkancılık vekilcilik oynayın, başka birilerini bulun sırtından bıçaklamak için.
Yok normaldede yazıyoruzda o malum yazdığımız şahıs yazamaz bize kendiside farkında ne yapsın çaresizlik çıkmaz banada ordan mümkünse 1 2 şehir ekleyin ben yönetirim layıkıylaFettah ve sen ortalık karışınca şahıslara laf atmaktan başka birşey yapıyor musunuz diye düşünüyorum.Ama yine hep siz çıkıyorsunuz bilemedim
Yaptığınızın mantıklı, doğru olan olduğunu mesajımda da açık açık belirttim zaten, oyun başkanından fazla maaşı olan belediye başkanı oyunun mantığını yok eder kesinlikle olması gerekeni yaptınız.İlgili konuyla ilgili açıklama yapılmıştır.
Oyun Başkanı 6000 Yeşil Taş ödül alırken Milletvekilinin haftalık 5000 yeşil taş değerinde oyun parası beklemesi akla da mantığa da vicdana da uymaz.
Ha hatanın sebebi nedir? -2 olan şehirlerdeki vergi sorununun düzeltilmesi.
Olaya iyi niyetli bakmadığınız için bunları görmüyorsunuz.