Kolluk kuvveti olarak İki Kişiye Açık Şekilde Ceza Talebi (1 Kişi İçeride)

Muhammed daban.

Üye
Vatandaş
Başkan Online oyunu kapsamında kolluk kuvveti olarak görev yapmaktayım. Görevim sırasında, iki oyuncunun kuralları ihlal ettiğine açık şekilde şahit oldum. Bu nedenle her iki şahsa acil birşekilde gerekli cezasının uygulanmasını talep ediyorum.

Birinci şahis (Ferhat 65)
Ikici şahis ( Mülteci KovanÖzdağ)

Bilgilerinize arz ederim.

[ Muhammed daban]
Kolluk Kuvveti

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-22-22-39-00-162_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-06-22-22-39-00-162_net.shrin.baskan.jpg
    563.2 KB · Görüntüleme: 32

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Başkan Online oyunu kapsamında kolluk kuvveti olarak görev yapmaktayım. Görevim sırasında, iki oyuncunun kuralları ihlal ettiğine açık şekilde şahit oldum. Bu nedenle her iki şahsa acil birşekilde gerekli cezasının uygulanmasını talep ediyorum.

[ Muhammed daban]
Kolluk Kuvveti
Kuralları ihlal dediğini örneklendir bizde bilelim

.Emir

DCP KURUCUSU / Altın Ok Parti Yöneticisi
Vatandaş

[ Muhammed daban]
Kolluk Kuvveti
Bir kolluk kuvveti olarak özellikle ikinci şahıs olan (mülteci kovanözdağın ) bu oyunda olmamasını talep ediyorum bunlar gibisi yüzünden bir zevkimiz olan bu oyunda mahvolmasın @BaşkanOnline

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş

[ Muhammed daban]
Kolluk Kuvveti

Aynı zamanda Mülteci Kovan Özdağ ise Kin ve nefret dilini uygulayarak bir tarafa öfkesini kusmuştur. Bu Partimizin üyesi olup, gereken cezası verilerek partiden ihraç edilmiştir. Kendisinin yaptığı bu hadsizce sözleri Partim olan Altın Ok adına herkesten özür dileriz. İyi oyunlar dilerim.

Berkin Bakırel

Vatandaş
Kuralları ihlal dediğini örneklendir bizde bilelim

Küfür ederek var mesela sondan 1 önceki yazısında da mevcuttur. Biri ceza alacak ise diğeri o kuralı ihlal ediyorsa eğer o da Ceza almalıdır. Bir kişi bunu yaptı diye de ailevi değerlere küfür vb durum yapıyorsa onun da Ceza alması gerekir. Çünkü ailesinin bir suçu yok.

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Küfür ederek var mesela sondan 1 önceki yazısında da mevcuttur. Biri ceza alacak ise diğeri o kuralı ihlal ediyorsa eğer o da Ceza almalıdır. Bir kişi bunu yaptı diye de ailevi değerlere küfür vb durum yapıyorsa onun da Ceza alması gerekir. Çünkü ailesinin bir suçu yok.
Yönetimi etiketleyin başkanım yönetim ağır şekilde bu işin içinde olan herkesi cezalandırır önceki gibi emin ol yönetim hasas bu konu da

Berkin Bakırel

Vatandaş
Yönetimi etiketleyin başkanım yönetim ağır şekilde bu işin içinde olan herkesi cezalandırır önceki gibi emin ol yönetim hasas bu konu da

Raporlama yapılmış ve buraya paylaşımı yapılmış. Bunun fazlasını kolluk kuvvetlerinin yaptıklarından inancım tam. Yönetimin bu iki kişiyi cezalandıracaklarından da eminim siz merak etmeyin.

Berkin Bakırel

Vatandaş
Merak etmiyorum sadece sabırsız olmayın sabırlı olun diyorum
Abuzeyt Başkan, galiba bir şeyleri idrak edemediniz. Yorgunluğunuza veriyorum. Biz burada sabırsız falan değiliz. Benim açımdan söyleyeyim, Ben sabırsız falan değilim sizin verdiğiniz bir cevaba karşı cevap vermek istedim o kadar. Kolluk kuvvetleri'nin bu konuda açmasının sebebi, tamamen süreci hızlandırmak. Çünkü bu tür Oyuncular burada daha da barınır ise Oyuncu kaybı yaşanacak.

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Abuzeyt Başkan, galiba bir şeyleri idrak edemediniz. Yorgunluğunuza veriyorum. Biz burada sabırsız falan değiliz. Benim açımdan söyleyeyim, Ben sabırsız falan değilim sizin verdiğiniz bir cevaba karşı cevap vermek istedim o kadar. Kolluk kuvvetleri'nin bu konuda açmasının sebebi, tamamen süreci hızlandırmak. Çünkü bu tür Oyuncular burada daha da barınır ise Oyuncu kaybı yaşanacak.
Haklısın hak veriyorum size bu tür oyuncular olmasın oyunda