Komedi (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kardeşim biz takmayız çünkü aramızda anlaşırız ama yeni oyunculara örnek olması için yazdım yoksa kim etik oynuyor oynamıyor bilgim yok işlerimden dolayı oyuna giremiyorum da bugün biticek işlerim 5 buçuk 6 civarı o zaman gözlemlerim 😁
Kaan da haklı, herkes neden haklı

Mustafa4291

Yeni Üye
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisine'ne

Son dönemde yaşanan hızlı bir şekilde yol kat eden Milli Harekat partimize karşı saldırıyı kamuoyunda derin bir üzüntüye sebep olan olayları büyük bir endişe ile takip etmekteyiz. Bu olaylar, toplumsal huzuru ve birlikteliği zedeleyen bir nitelik taşıdığı için derin bir üzüntüye yol açmıştır. Oyunun güvenliğine ve birlik ruhuna zarar verecek her türlü davranışın karşısında olduğumuzu ve bu tür olayları şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz.

Bu süreçte, sorumluluk sahibi tüm yetkililerin üzerine düşen görevi yerine getirmesi ve gerekli önlemleri alması hususunda beklentimizi ifade ediyoruz.

Saygılarımızla.

Umutkdf16

Üye
Vatandaş
Tüm üyelere özelden yazılıp partiye çekmek için elinden geleni yapan sadece Yükselen gençlik değil asil Türk’ün de üyelerine yazıp üyelerini çalmaya çalışan milli hareket Partisi’ni tebrik ederim son 2-3 gündür başkan online tarihinde görülmemiş etik olmayan ve başkan online oyununa yakışmayan bir hareket görüyoruz ve bu harekette milli hareket biz parti olarak saygımızı bozmuyoruz kimin ne olduğunu çok net görüyoruz diğer partileri de bu konu hakkında uyarmak istedik hayırlı geceler dilerim.
Kardeşlerine sahip çıkmak yerine iftira atman çok üzücü abim. Kimsenin Üyesine Yazmadık, Kimseyi Davet Etmedik. Yükselen Gençlik Hâla Bizim ailemizdir. Oradaki Herkes Hala Abim, Kardeşimdir. Kimseye Yazmadık, Kimseyi Çıkartmadık. İstirham Ediyorum, Hırsına Yenik Düşüp Onca Yıllık Dostuna, Kardeşim Dediklerine İftira Atma 🙏

Umutkdf16

Üye
Vatandaş
Milli Harekât partisi olarak senin bu yaklaşımını kınıyoruz. Özellikle kendi kuzenim ve hergün beraber oturduğum arkadaşlarımın partinden ayrılıp yanıma gelmelerini nasıl bu şekilde karşılarsın anlam veremiyorum diğer üyelerimiz dostlarımıza gelecek olursak kanıtın var ise paylaş ben kimseye partiye gelmesi için özellikle yazmadım ikna etmedim asla yapmam da ama benim partiden ayrılışım üzerine arkamdan ayrılan kardeşlerime attığın mesajlar bende mevcut ben kanıtı sunarım. Herkes zevk aldığı kafa dağıttığı yerde olmakta özgür insanlar senin partinden çıktı Milli Harekâta geldi diye haksız bir suçlamada bulunamazsın. Orayı sevseler orada kalırlar insanları zorla tutamazsın bayülkerr
Halay Cektiğiniz Videoyuda Atında Olay Çözülsün 😂😂