KOŞULLU GENEL AF İLAN EDİLMİŞTİR. (6 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Son günlerde artan oyuna geri dönüş talepleri bizim için işin içinden çıkılmaz bir hal almış olup,
Oyuncu sayısının da azalmasıyla buna bir alternatif üretme zorunda olduğumuzu ortaya çıkarmıştır.

Geldiğimiz noktada suç işleyen oyuncunun cezasız kalmaması,
Suç işleyecek oyuncuların rahatlamasına engel olunması şarttır.

Bu sebepten, tüm oyuncular için koşullu genel af ilan edilmiş olup;
Geri dönüşler yönetim tarafından koordine edilecektir.
Dönmek isteyen, herhangi bir sebepten banlanan tüm oyuncuların, oyun yönetimine ulaşması gerekmektedir.

-Cezalı oyuncu bir kişiye karşı küfür işlediyse (küfür, hakaret, vb.) işlediği oyuncuya 15.000 Yeşil Taş paketi satın alma karşılığında dönüşüne izin verilecek olup, Yeşil Taşlar suçu işlediği oyuncuya aktarılacaktır. (Oyunda kişi yoksa yönetime aktarılacaktır.)
-Ceza oyuncu bir kişiye karşı değil yönetime karşı bir suç işlediyse, 15.000 Yeşil Taş paketi satın alma karşılığında dönüşüne izin verilecek olup, bu taşlar hesabına yüklenecektir.

Af şartları bu şekilde olup,
Herkese ilan edilir.

İyi oyunlar dileriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu sistem, tüm geri dönüşler için geçerli olacak olup,
Bundan sonrası için dönmek isteyen tüm oyunculara bu şartlar sunulacaktır.

Trankilo

Siirt Belediye Başkanı Asil Türk Partisi
Vatandaş
Son günlerde artan oyuna geri dönüş talepleri bizim için işin içinden çıkılmaz bir hal almış olup,
Oyuncu sayısının da azalmasıyla buna bir alternatif üretme zorunda olduğumuzu ortaya çıkarmıştır.

Dönmek isteyen, herhangi bir sebepten banlanan tüm oyuncuların, oyun yönetimine ulaşması gerekmektedir.

-Cezalı oyuncu bir kişiye karşı küfür işlediyse (küfür, hakaret, vb.) işlediği oyuncuya 15.000 Yeşil Taş paketi satın alma karşılığında dönüşüne izin verilecek olup, Yeşil Taşlar suçu işlediği oyuncuya aktarılacaktır. (Oyunda kişi yoksa yönetime aktarılacaktır.)
-Ceza oyuncu bir kişiye karşı değil yönetime karşı bir suç işlediyse, 15.000 Yeşil Taş paketi satın alma karşılığında dönüşüne izin verilecek olup, bu taşlar hesabına yüklenecektir.

Herkese ilan edilir.

İyi oyunlar dileriz.
Kabahat derecesine göre sınırlandırırsanız daha iyi olur küfür edenlere ana bacı yapanlara af gelmesin sayın yönetim hiç bir şekilde gelmesinler onlar

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş

Herkese ilan edilir.

İyi oyunlar dileriz.
Bu dediklerimi katiyen yanlış algılamayın ilk başta bunu sınırlandırılması olması gerekmektedir İkincisi de oyuncu çekmek için yeni makamlar getirin mesela geçen yıl yeni oyun projenizi duyurdunuz oyun artık çıkarsanız o oyunda da veya her yere reklam verin YouTube Instagram Facebook internet siteleri bu oyunu reklamını yapsanız Aslında yine oyuncu gelir buraya bu bir öneridir Çünkü insan bir süre sonra aynı şeyleri yapınca cidden sıkılıyor çeşitlilik olması lazım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu dediklerimi katiyen yanlış algılamayın ilk başta bunu sınırlandırılması olması gerekmektedir İkincisi de oyuncu çekmek için yeni makamlar getirin mesela geçen yıl yeni oyun projenizi duyurdunuz oyun artık çıkarsanız o oyunda da veya her yere reklam verin YouTube Instagram Facebook internet siteleri bu oyunu reklamını yapsanız Aslında yine oyuncu gelir buraya bu bir öneridir Çünkü insan bir süre sonra aynı şeyleri yapınca cidden sıkılıyor çeşitlilik olması lazım
Kararı verdik, bu şekilde olacak.

Trankilo

Siirt Belediye Başkanı Asil Türk Partisi
Vatandaş
Belediye başkanlığı valilik
Belediye başkanlığı ve valilik makamlarına çeşitli kategoriler eklenmeli bence çok daha zevkli olur şehir düzenlemesi ve gelirse herkes atanmak ister

İsmail bozkaya

Vatandaş
Kararı verdik, bu şekilde olacak.
Sayın Yönetim bakın Sayın diyorum Aynı şeyi size deseler asla oyunu almazsınız burada kaç tane arkadaşımızın değerlerine sövüldü herkesi Ana bacı yapıldı Bizim hiç mi değerimiz yok bu kararı getirdiğinize göre oyunu oynuyacak kişi şu Bayağı az herhalde Ben de diyorum ki yenilikler getirin bakın katiyen iyi niyetle söylüyorum lütfen alınmayın artık bunu yazıyorum ban korkusundan

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sayın Yönetim bakın Sayın diyorum Aynı şeyi size deseler asla oyunu almazsınız burada kaç tane arkadaşımızın değerlerine sövüldü herkesi Ana bacı yapıldı Bizim hiç mi değerimiz yok bu kararı getirdiğinize göre oyuna oyuncak kişi şu Bayağı az Ben de diyorum ki yenilikler getirin bakın katiyen iyi niyetle söylüyorum lütfen alınmayın artık bunu yazıyorum ban korkusundan
Arkadaşlar oyunda oyuncu kalmadı,
Herkes banlı ancak dönmek istiyor, neyini anlamıyorsunuz?

O buna küfür etti, şu buna küfür etti, bu şekilde kural getirdik, kimseyi cezasız bırakmıyoruz.
Bu şekilde olacak ve uygulanacak.

Geri dönen kişi de özrünü dileyecek ve tekrar böyle bir şeyin içine girmeyecek.
Bu kadar basit.

Eren Bahti

Üye
Vatandaş

O buna küfür etti, şu buna küfür etti, bu şekilde kural getirdik, kimseyi cezasız bırakmıyoruz.

Bu kadar basit.
Peki tekrardan ayni olaylar yasanirsa ozmn kesin bir sekilde donus olmayacak dogrumuyum

İsmail bozkaya

Vatandaş

Bu kadar basit.
Tamam uzatmıyorum Şimdi de haklısınız İnşallah oyun yeniden yükseklere çıkar