Yok bende gördüm siliyordunYalana bak.
Yok bende gördüm siliyordunYalana bak.
No no noYok bende gördüm siliyordun
5k tasimi atNo no no
Sana kuruldum, bana yalan söyledin sen5k tasimi at
Ben bisey demedim sadece yalan degilSana kuruldum, bana yalan söyledin sen
Ne zaman geri partice altın oka geçiyonuz merak ettim?Ben bisey demedim sadece yalan degil![]()
@BaşkanOnline çok güzel açıklama teşekkür ederim sizden tek bir sorum olucak bir insan bir oyuncu bir kişi nasıl oluyorda silinen üyeden tekrar kendi ana hesabı gibi gelip devam edebiliyor bu oyuna biz boşuna mı yeni hesaplar açtık?
afına kanka ben bu oyuna 737738483848 kere geri dönüyorum ben gibi kaç kişi var silinen üye nasıl tekrar ana hesabıyla dönebilir ben bunun açıklamasını bekliyorum.![]()
Tam Kaçtık Derken Af Ãıktıð | Maskeli BeÅler İntikam PeÅinde #shorts
Kanaldaki diğer Türk filmlerini izlemek için: https://www.youtube.com/playlist?list=PLe0TaWFMjrXQR2zX_4KHY7QGlQJUM7KBYKanalımıza Abone Olup Daha Fazlasını İz...www.youtube.com
Partimizi kurduk tekrardan o dönemin sarti o gerekiyoduNe zaman geri partice altın oka geçiyonuz merak ettim?
Ben daha sana bişey demiyorumNereden bile
Partimizi kurduk tekrardan o dönemin sarti o gerekiyodu
Ne yapmisim ben soylesene knkBen daha sana bişey demiyorum
O dönemin şartları onu gerektirdi onu yaptık bunu sen ve bir kaç kişide biliyordu ama anlamak istemedinizNe zaman geri partice altın oka geçiyonuz merak ettim?
KomikO dönemin şartları onu gerektirdi onu yaptık bunu sen ve bir kaç kişide biliyordu ama anlamak istemediniz
Seni ilgilendiren bir konu yoksa işine bak hadi. Burada ıvır zıvır yapma yavrucumNe zaman geri partice altın oka geçiyonuz merak ettim?
Şen büyüdünde konuşmayıda mı öğrendin. bak bu saate uyanık kalma bir daha amcaların kızar sana.Ne zaman geri partice altın oka geçiyonuz merak ettim?
Geri dönen kişi özür dileyecekse sevim aydına bir özür bekliyoruz sizin de dediğiniz gibi.Arkadaşlar oyunda oyuncu kalmadı,
Herkes banlı ancak dönmek istiyor, neyini anlamıyorsunuz?
O buna küfür etti, şu buna küfür etti, bu şekilde kural getirdik, kimseyi cezasız bırakmıyoruz.
Bu şekilde olacak ve uygulanacak.
Geri dönen kişi de özrünü dileyecek ve tekrar böyle bir şeyin içine girmeyecek.
Bu kadar basit.