eee süper.Sıfırlanmıyor, satın alınan öğe olarak değerlendriliyor.
O zaman silinen önceki 2 hesabımın içinde bulunan dükkanları ve şirket yükseltme ögelerini mevcut hesabıma talep ediyorum.
eee süper.Sıfırlanmıyor, satın alınan öğe olarak değerlendriliyor.
Tabii ki.eee süper.
O zaman silinen önceki 2 hesabımın içinde bulunan dükkanları ve şirket yükseltme ögelerini mevcut hesabıma talep ediyorum.
Yes be hocam süper geçmişe yönelik hesaplarını açtırmak isteyenler için mükemmel haber.Tabii ki.
Geçmişe yönelik hesabınızı açtırmak istiyorsanız koşullu aftan yararlanabilirsiniz.
Konuyu farklı yere çekmeyin.
Açık uyarımızdır.
Sonda patladım KDKDKDKDJDYes be hocam süper geçmişe yönelik hesaplarını açtırmak isteyenler için mükemmel haber.
#İyikiVarsınBaşkanOnline
#SeniÇokSeviyoruzBaşkanOnline
Aklınca dalga geçmeye devam et.Yes be hocam süper geçmişe yönelik hesaplarını açtırmak isteyenler için mükemmel haber.
#İyikiVarsınBaşkanOnline
#SeniÇokSeviyoruzBaşkanOnline
Hocam bu dilden anlamazAklınca dalga geçmeye devam et.
DjkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdHocam bu dilden anlamaz
Birşey ısmarladıysan hakkını haram et boğazında kalsın de zoruna gidiyor o zamana
Bununda mı bedeli 15 bin Yeşil Taş hocam?Tabii ki.
Geçmişe yönelik hesabınızı açtırmak istiyorsanız koşullu aftan yararlanabilirsiniz.
Konuyu farklı yere çekmeyin.
Açık uyarımızdır.
Arkadaşlar zorla kendinizi banlatmak mı istiyorsunuz?Bununda mı bedeli 15 bin Yeşil Taş hocam?
Hiçbir derdimiz yok Sayın Yönetim. Biz sadece teyit etmek için sorduk evet veyahut hayır diyebilirdiniz siz onun yerine banlatmak mı istiyorsunuz diye bize soru yöneltiyorsunuz. Buradaki arkadaşlar bazı sorular sorarken tereddütte bulunuyor.Arkadaşlar zorla kendinizi banlatmak mı istiyorsunuz?
Bir şey yapılıyor ve her şey açıkca yazılıyor.
Tam olarak derdiniz nedir?
Konuyu lastik gibi uzatan sizsiniz, her şey açık ve net.Hiçbir derdimiz yok Sayın Yönetim. Biz sadece teyit etmek için sorduk evet veyahut hayır diyebilirdiniz siz onun yerine banlatmak mı istiyorsunuz diye bize soru yöneltiyorsunuz. Buradaki arkadaşlar bazı sorular sorarken tereddütte bulunuyor.