Hangi haki yemiş? Bi anata bilirmsinizHak Yeme = Altın Ok
Hangi haki yemiş? Bi anata bilirmsinizHak Yeme = Altın Ok
Tabiki siz makam havuzunda yuzdunuzden asadakinleri gormeyinMakam almadığın için asilik yapıyorsun Makam diyil bilrik gerek
Yukarlarda anlatım tek tek bı daha yazdırmak istiyorum ve sen istedin diyeHangi haki yemiş? Bi anata bilirmsiniz
Yaw sende gidecem diyon burda laf dalaşı yapıyon o kadar konuşmak istiyorsan gel özele konuşalım burda milletin zafer kutlamasına engel olmayalım düzgünce olan biteni konuşalımYukarlarda anlatım tek tek bı daha yazdırmak istiyorum ve sen istedin diye
İtifak neden sorunun ney
Başkan online : Tamamdir en1 , ittifak kaldırıldı.
Bence siz zaten her ay düzenli şekilde emeksiz olarak girdiniz için biz görmesinizSizə sorum var siz geçen ay sıralamaya girdinizmi ve genel oyun başkanı olmak için gerekli şartari karışladinzmi
Kardes senin sorunun ne? Bos yapacaksan uza altin oktan mi cikmis ob bak bakim sabahtan beri yok hak yendi yok şöyle hakkinin yenmesi icin hakedeceksin onceTabiki siz makam havuzunda yuzdunuzden asadakinleri gormeyin
Ben emek veriyorum bu ay kast ediyorsan partim biliyor ben yürek amaliyati keçirdim bu yakınlardaBence siz zaten her ay düzenli şekilde emeksiz olarak girdiniz için biz görmesiniz
Onun sorunu Makam almadığı için ortalığı karıştırmakKardes senin sorunun ne? Bos yapacaksan uza altin oktan mi cikmis ob bak bakim sabahtan beri yok hak yendi yok şöyle hakkinin yenmesi icin hakedeceksin once
Kardeşim sana tavsiye bak baskan medyaya git. Bana çok büyük yanlış yaptılar röportaj vermek istiyorum de.Bence siz zaten her ay düzenli şekilde emeksiz olarak girdiniz için biz görmesiniz
Kardes senin sorunun ne? Bos yapacaksan uza altin oktan mi cikmis ob bak bakim sabahtan beri yok hak yendi yok şöyle hakkinin yenmesi icin hakedeceksin once
Senide ekleyemi ünlü olursunKardeşim sana tavsiye bak baskan medyaya git. Bana çok büyük yanlış yaptılar röportaj vermek istiyorum de.
Ekip tuttum. Para verdim bir Çuval, Seni dövmeye geliyorlarHak Yeme = Altın Ok
Makam almak istese verirdik şuan partiden biri gelsin ben makam istedim verilmedi desin şimdi istifa eder makamımı veririmOnun sorunu Makam almadığı için ortalığı karıştırmak
Hadi gel anlasma yapalim mv atayalim seni SUS.Altın ok çakması geldi sabah deyil gece günler bilmiyorsan sen uza
Silsene oyunu