Kurallara Aykırı Milletvekili Listesi İlanına İtiraz hk. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bilindiği üzere milletvekili listesi ilan konusuna kurallar gereği yalnızca Parti Yöneticileri yazabilir. Ayrıca bu husus forumdaki konuda da açıkca belirtilmiştir.

Altın Ok Partisinin Milletvekili Listesini parti üyesi açıklamıştır. Kurallara aykırı bu ilanın geçersiz sayılmasını talep ediyoruz. Milletvekili ilanının son saati de geçmiş olduğu için yeni bir liste yayınlayamamaları gerektiğini düşünüyorum. İlgili kanıtlar ektedir.

Gereğinin yapılmasını Oyun Yönetiminden arz ederim. @BaşkanOnlineScreenshot_2025-04-18-12-03-00-662_com.android.chrome.jpgScreenshot_2025-04-18-12-02-46-004_net.shrin.baskan.jpg
IMG_20250418_120549.jpg

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Aktıf yönetici yoksa parti üyesi de paylaşabilir örnekleri olmuştur daha önce
Zamanında itiraz eden olmus mudur?

Konuda açıkça parti yöneticilerinin paylaşacağı belirtilmiştir.

Hatta şunu da ekleyim. Bizim listeyi ben hazirladim. Aktif olarak yönetici vasfım olmadığı için Zafer Baskana ulaşıp ona atmasını söyledim. Biz dikkat ediyorsak kurallara herkesin de uymasını bekleriz.

Son düzenleme:

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Zamanında itiraz eden olmusmudur?

Emsal örnekler var. Hatta zamanında paylaşmayan partiler hakkında aktif bir üyeniz bile paylaşabilirdi yönetici yoksa demişti oyun yönetimi. Koskaca bir partinin bu şekilde mv hakkının elinden alınması büyük adaletsizlik olur.

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Bilindiği üzere milletvekili listesi ilan konusuna kurallar gereği yalnızca Parti Yöneticileri yazabilir. Ayrıca bu husus forumdaki konuda da açıkca belirtilmiştir.

Altın Ok Partisinin Milletvekili Listesini parti üyesi açıklamıştır. Kurallara aykırı bu ilanın geçersiz sayılmasını talep ediyoruz. Milletvekili ilanının son saati de geçmiş olduğu için yeni bir liste yayınlayamamaları gerektiğini düşünüyorum. İlgili kanıtlar ektedir.

Gereğinin yapılmasını Oyun Yönetiminden arz ederim. @BaşkanOnlineEkli dosyayı görüntüle 21825Ekli dosyayı görüntüle 21826
Ekli dosyayı görüntüle 21824

Yöneticiler cumaya gitmiş olabilir
Allah kabul etsin
İşyerleri bile cuma arası verirken partilerde de bu durum yaşanabilir
Hayırlı cumalar

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Parti yönetiminin listeye itirazı yok ise işlemin geçerli sayılması doğrudur geçmişte çoğu kez sıradan üyelerin paylaşımı kabul görülmüştür son söz tabi oyun yönetimindir.

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Merhaba GÖKTŪRK partisi olarak miletvekili listesini paylasan arkadasin parti ön yüzünde yönetici olmadiği görünsede illaki kendi icimizde yaptigimiz gibi ALTİNOK partisi yönetim kurulu üyesi oldugunu düsünüp bence paylasimini yapmistir diye düsünüyoruz.Yada ne güzelki bir parti üyesi partisini sahiplenip paylasimi gec birakmamis.Tebrikler.
NOT: FIRSATCI OLAN BİZLER HİC OLMADİK

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Zamanında itiraz eden olmusm udur?

Hatta şunu da ekleyim. Bizim listeyi ben hazirladim. Aktif olarak yönetici vasfım olmadığı için Zafer Baskana ulaşıp ona atmasını söyledim. Biz dikkat ediyorsak kurallara herkesin de uymasını bekleriz.
Peki Uyelerin ve sen her kuralami dikkat ediyorsun soruyorum sana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...