Kurban bayramı 🇹🇷 (2 Kişi İçeride)

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Ey gönlü yüce Türk milleti,
Ey kadim soyun şerefli evlatları!

Bayramlar; birliğimizin nişanesi, sevgimizin ve sadakatimizin ifadesidir. Kurban Bayramı ise teslimiyetin, paylaşmanın ve kardeşliğin en kutlu nişanıdır.

Bu mübarek günlerde, mazlumun duasında, yetimin gülümsemesinde, büyüklerimizin duasında buluşalım. Sadece etle değil, yürekle de paylaşalım. Darda olanı gözetelim, uzakla olan bağı tazeleyelim.

Altın Ok Ailesi olarak; yüreği imanla, ruhu milletle yoğrulmuş her bireyin bayramını en derin muhabbetle kutluyorum.

Bayrağımız gökte, soyumuz dimdik, gönlümüz bir ve yolumuz ak olsun!

Kurban Bayramınız mübarek olsun!
Kutalmış Bey
Altın ok genel başkan Vekili

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Ey gönlü yüce Türk milleti,
Ey kadim soyun şerefli evlatları!

Bayramlar; birliğimizin nişanesi, sevgimizin ve sadakatimizin ifadesidir. Kurban Bayramı ise teslimiyetin, paylaşmanın ve kardeşliğin en kutlu nişanıdır.

Bu mübarek günlerde, mazlumun duasında, yetimin gülümsemesinde, büyüklerimizin duasında buluşalım. Sadece etle değil, yürekle de paylaşalım. Darda olanı gözetelim, uzakla olan bağı tazeleyelim.

Altın Ok Ailesi olarak; yüreği imanla, ruhu milletle yoğrulmuş her bireyin bayramını en derin muhabbetle kutluyorum.

Bayrağımız gökte, soyumuz dimdik, gönlümüz bir ve yolumuz ak olsun!

Kurban Bayramınız mübarek olsun!
Kutalmış Bey
Altın ok genel başkan Vekili
Yanına uygun bir eş adayı bulabildinmi reis çabalar onun içindi en son ama 🤔
Bayramın kutlu olsun

Aasena35

Yeni Üye
Vatandaş
Kadim soyun şerefli evladından sizlere selam olsun.
Tüm müslüman aleminin Kurban Bayramı Mübarek olsun.
Saygıyı sevgiyi ve hoş görüyü bir araya getiren ve birliği beraberliği oluşturduğumuz bu günlerde, birbirimizi kırmamayı rencide etmemeyi bilecek yaşlardayiz. O yüzden bayram vesilesiyle tüm Başkan Online Ailesini Turan Harekat Ailesi olarak selamlıyor ve bayramınızı bir kez daha kutluyorum.