Her gün söz paylaşıyor kesin ordan bakıyorChatGPT mesajını bırak artık
Her gün söz paylaşıyor kesin ordan bakıyorChatGPT mesajını bırak artık
Sizene kardeşim herşeye atlamayınHer gün söz paylaşıyor kesin ordan bakıyor
Sanane karşim ister atlarım ister atlamamSizene kardeşim herşeye atlamayın
Eskiden rakip olmanın da bir güzelliği vardı saygı duyar sevgi duyar gerektiği zaman beraber güler eğlenirdik lakin siz egonuzdan iticiliğinizden taviz vermiyorsunuz keyfine göre her yere atla kardeşimSanane karşim ister atlarım ister atlamam
Kardeşim bişe diyorum sen laf yapiyonEskiden rakip olmanın da bir güzelliği vardı saygı duyar sevgi duyar gerektiği zaman beraber güler eğlenirdik lakin siz egonuzdan iticiliğinizden taviz vermiyorsunuz keyfine göre her yere atla kardeşim
Bir kerede Düzgünce birbirimizi tebrik mi etsek bu kadar uzak olmayalım.ErenA ve HayataFransızAdamın olduğu partiler hariç
Hepinizi ettim zaten. Bu iki kişiyi etmek istemiyorum. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacaz. Burada rollere girmeyede gerek yok. Neysek oyuz. Bu iki varlık dışında kimse ile şahsi sorunum yoktur güzel kardeşim saygılar dilerim.iyi oyunlarBir kerede Düzgünce birbirimizi tebrik mi etsek bu kadar uzak olmayalım.
Ea yımı tebrik edecez Furkan’ımı hxxccjjcjcjcjcjcjcjccjcBir kerede Düzgünce birbirimizi tebrik mi etsek bu kadar uzak olmayalım.
Yok reis. Efeler diyince topluluğu kast ettğimizden ben bu durumdan rahatsızlığımı dile getirdim Kadir sağolsun açıkladı.Ea yımı tebrik edecez Furkan’ımı hxxccjjcjcjcjcjcjcjccjc
Ali bey çok haklısınız #kadiraydınkapatılsınBir kerede Düzgünce birbirimizi tebrik mi etsek bu kadar uzak olmayalım.
Lowz oyuncu adım hocam.Ali bey çok haklısınız #kadiraydınkapatılsın
Burada soyadınız değişik geldi kimin torunusunuz
Ben hoca değilim ama Ali bey berhüdâr olunuz lakin atanız kimdirLowz oyuncu adım hocam.
Kapatılmasından yana değiliz tabiki
Evelallah atamız belli![]()
Ayrıca #kadiraydınkapatılsınBen hoca değilim ama Ali bey berhüdâr olunuz lakin atanız kimdir![]()
Atamı napacaksınız beyfendiBen hoca değilim ama Ali bey berhüdâr olunuz lakin atanız kimdir![]()
Lowz bey niçin atanızın adını bahışlamazsınızAtamı napacaksınız beyfendi![]()