T
Tolga
Ziyaretçi
Mesela şey yapmayınAhahhahahahahaa bunların böyle olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam sahnedeyiz
Mesela şey yapmayınAhahhahahahahaa bunların böyle olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam sahnedeyiz
Aman tanrım kimleri görüyorumm Tolgişş sksksMesela şey yapmayın
Amatör editleri sevmem kankam
amatör değip geçmemek lazım geldiğin yeri çabuk unutmuşsun
Sende amatör olmadımı bu oyuna başladığında ben ondan bahsettim yoksa seni tanımamGeldiğim yer neresiymis söylede bilelim
Muhabbeti yanlış anlamışsın kurt tam olarak ne yazışmışız bir daha oku baştan sonra Kayacanın dediğini bir de benim cevabımı minik kelebeğim tebrik ettiğin için teşekkür ederimŞimdi biz galibiyet aldığımızda 3 unuz yerine biriniz le dalga geçsek aynı oluyor mu .
Mesela denli seçimi kaybedince ben sadece onla dalga geçtim sizle de geçmiş oldum mu . Biriz derken bundan mı bahsettin tam olarak Kaan im
Ya bosver sen muhabbeti sen bana cevap ver güzel kardeşim +1 im benimMuhabbeti yanlış anlamışsın kurt tam olarak ne yazışmışız bir daha oku baştan sonra Kayacanın dediğini bir de benim cevabımı minik kelebeğim tebrik ettiğin için teşekkür ederim
Asıl ben kimleri görüyorumAman tanrım kimleri görüyorumm Tolgişş sksks
Teşekkürler CengoooTebrik ederim
Muhabbeti yanlış anlamışsın kurt tam olarak ne yazışmışız bir daha oku baştan sonra Kayacanın dediğini bir de benim cevabımı minik kelebeğim tebrik ettiğin için teşekkür ederim
Teşekkürler başkanımBaşarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum ve tüm milletvekillerinede görevlerinde başarılar diliyorum
Teşekkürler başkanımTebrik ederim kardeşim başarılar dilerim