Limit Yoksa Parti Niye Var (2 Kişi İçeride)

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online Ailesi
Bugün karşılaştığım bir durumda oyuna muhtemelen yeni başlamış birisi benden limit istedi. Hiç tanımadığım artı aynı partinin üyesi olmadığım bir arkadaş. Sayın Parti başkanları ve parti yönetimi lütfen yeni üyelere bir oy olarak bakmaktan ziyade oyunun işleyişini anlatın. Hayırlı Akşamlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-07-20-23-59-990_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-12-07-20-23-59-990_net.shrin.baskan.jpg
    284.5 KB · Görüntüleme: 86

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bugün karşılaştığım bir durumda oyuna muhtemelen yeni başlamış birisi benden limit istedi. Hiç tanımadığım artı aynı partinin üyesi olmadığım bir arkadaş. Sayın Parti başkanları ve parti yönetimi lütfen yeni üyelere bir oy olarak bakmaktan ziyade oyunun işleyişini anlatın. Hayırlı Akşamlar.
@Bİlgem Göktürks

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
@Dengili 😂😂

Dengili

Üye
Vatandaş
Cevap verse bize anlatırım da geldi partiye istek attı olay bu

TR/Kerem54

Yeni Üye
Vatandaş
Daha doğrusu insanlari yeni hesapla geleceğim diye kandırıp turan a girip pişkin pişkin bizden yonetim istemen desem daha doğru olur
Dengili başkana saldıramadınız şimdi hırsınızı benden mi çıkartmaya geldiniz. Yeni hesabımla evet gelecektim ama her insanın özgür iradesi olduğu için sonradan fikir değiştirdim. Bu benim özgür irademle verilmiş bir karar olduğu için buna sizin müdahale etme hakkınız bulunuyor mu sizce? Ve biliyorsunuz ki makam istemek gayet normal bir şey kariyer için. Biliyorsunuz ki bu platform başkanlık ve makam üzerine kurulu. Ve şunu gayet net söyleyebilirim ki ben size o teklifi yaparken gayet iyi niyetli yaklaşırken siz beni suçlamaya başladınız lakin Turan Harekatı partisi sizin yerinize daha anlayışlı daha aile dostu davrandığı için hepsine teşekkür ederim.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
@TR/Kerem54 sen ilk önce girdiğin partideki insanların emeğine saygılı ol
Ne diyebilirim ki size bazı insanlar çok yönlü olmayı abartıp çok partili olmayı deniyor anlaşılan Hürriyet olarak biz sadakati ve samimiyeti ön planda tutuyoruz.örüyoruz ki bazıları bu değerleri hafife alıp ben her yere yakışırım modunda hareket etmeyi tercih ediyor.
Tabii ki bilgi ajanlığı yapmadığınıza inanmak isteriz sonuçta herkes kendi vicdanına hesap verir. Ama şunu unutmamak lazım Gerçekler hiçbir zaman sonsuza dek saklanmaz. Bu kadar 'bağlılık' varken umarım diğer partilerde de bizim kadar hoşgörülü karşılanırsınız. Çünkü biz burada samimiyeti her şeyden üstün tutuyoruz herkese güvenmek istiyoruz ama siz bizim güvenimizi boşa çıkardınız şimdi 🤣 emojileri atabilirsiniz
Sonra bizden yönetim isterseniz ancak
Biz çift taraflı isleyislere sıcak bakmıyoruz haberiniz olsun 😀

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Dengili başkana saldıramadınız şimdi hırsınızı benden mi çıkartmaya geldiniz. Yeni hesabımla evet gelecektim ama her insanın özgür iradesi olduğu için sonradan fikir değiştirdim. Bu benim özgür irademle verilmiş bir karar olduğu için buna sizin müdahale etme hakkınız bulunuyor mu sizce? Ve biliyorsunuz ki makam istemek gayet normal bir şey kariyer için. Biliyorsunuz ki bu platform başkanlık ve makam üzerine kurulu. Ve şunu gayet net söyleyebilirim ki ben size o teklifi yaparken gayet iyi niyetli yaklaşırken siz beni suçlamaya başladınız lakin Turan Harekatı partisi sizin yerinize daha anlayışlı daha aile dostu davrandığı için hepsine teşekkür ederim.
Makam istemek normal saten, size o günde dedim ben sizin isminizi aldım sizi Sekreter yapacaktım siz benden Sekreteri beğenmediniz söylediniz bende sizi alacaktım ammavelakin siz bana hesap ismi verince turanda çıktınız bu çok normal degil
Çift taraflı isleyislere sıcak değiliz 😂

TR/Kerem54

Yeni Üye
Vatandaş
Makam istemek normal saten, size o günde dedim ben sizin isminizi aldım sizi Sekreter yapacaktım siz benden Sekreteri beğenmediniz söylediniz bende sizi alacaktım ammavelakin siz bana hesap ismi verince turanda çıktınız bu çok normal degil
Çift taraflı isleyislere sıcak değiliz 😂
Siz bana makam olarak ne vereceğinizi belirtmediniz ve ben ne isteriğimi acık acık asla belirtmedim. Partiden çıkıp girmiş olmamda sizi ilgilendiriyor mu

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Dengeli Başkana saldırmadığımız gibi sana da saldırmak gibi bir niyetimiz olmadı. Ancaksenin hem bizimle iletişimde bulunup hem de başka bir partide aktif olman bir çelişki oluşturuyor ve bunu sorgulamak hakkımız. Özgür iradene elbette saygı duyuyoruz ancak bu iradeyle yapılan hareketlerin, bizim açımızdan güven sorununa neden olabileceğini de anlamalısın.. İyi niyetine inanmayı isterdim ancak bu süreçteki tutarsız davranışların bu inancı zedeliyor. Turan Harekatı Partisi’nin sana daha 'aile dostu' davrandığını söylemişsin ne mutlu sana. Bizim için aile olmak sadakat ve karşılıklı güvenle olur bu yüzden yollarımızın ayrılması belki de herkes için en hayırlısıdır. Başarılar dileriz.

TR/Kerem54

Yeni Üye
Vatandaş
Dengeli Başkana saldırmadığımız gibi sana da saldırmak gibi bir niyetimiz olmadı. Ancaksenin hem bizimle iletişimde bulunup hem de başka bir partide aktif olman bir çelişki oluşturuyor ve bunu sorgulamak hakkımız. Özgür iradene elbette saygı duyuyoruz ancak bu iradeyle yapılan hareketlerin, bizim açımızdan güven sorununa neden olabileceğini de anlamalısın.. İyi niyetine inanmayı isterdim ancak bu süreçteki tutarsız davranışların bu inancı zedeliyor. Turan Harekatı Partisi’nin sana daha 'aile dostu' davrandığını söylemişsin ne mutlu sana. Bizim için aile olmak sadakat ve karşılıklı güvenle olur bu yüzden yollarımızın ayrılması belki de herkes için en hayırlısıdır. Başarılar dileriz.
Başarılar dilerim konuyu da kapatalım isterseniz.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Siz bana makam olarak ne vereceğinizi belirtmediniz ve ben ne isteriğimi acık acık asla belirtmedim. Partiden çıkıp girmiş olmamda sizi ilgilendiriyor mu
Dostum partiden çıkıp girmemişsin dahi bizi günlerdir yeni hesapla geleceğim diye oyalamissin makam olarak ne vereceğimi söyledim daha sonrasında saten siz bana mevcut sekreter hakkında şikayette bulununca otomatik olarak sizi alacaktım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241207_233630.jpg
    Screenshot_20241207_233630.jpg
    526.2 KB · Görüntüleme: 65