Limit Yoksa Parti Niye Var (1 Kişi İçeride)

Dengili

Üye
Vatandaş
Dengili başkana saldıramadınız şimdi hırsınızı benden mi çıkartmaya geldiniz. Yeni hesabımla evet gelecektim ama her insanın özgür iradesi olduğu için sonradan fikir değiştirdim. Bu benim özgür irademle verilmiş bir karar olduğu için buna sizin müdahale etme hakkınız bulunuyor mu sizce? Ve biliyorsunuz ki makam istemek gayet normal bir şey kariyer için. Biliyorsunuz ki bu platform başkanlık ve makam üzerine kurulu. Ve şunu gayet net söyleyebilirim ki ben size o teklifi yaparken gayet iyi niyetli yaklaşırken siz beni suçlamaya başladınız lakin Turan Harekatı partisi sizin yerinize daha anlayışlı daha aile dostu davrandığı için hepsine teşekkür ederim.
Herkesin bir şansı var bizde kullanan kardeşimiz olur kullanmayan Dişaridan oyuncu sokmaya çalişir partiye (sayelerinde üyem çokmuş gibi duruyor teşekkür etmem lazım aslında)
Bn senden razıyım

TR/Kerem54

Yeni Üye
Vatandaş
Dostum partiden çıkıp girmemişsin dahi bizi günlerdir yeni hesapla geleceğim diye oyalamissin makam olarak ne vereceğimi söyledim daha sonrasında saten siz bana mevcut sekreter hakkında şikayette bulununca otomatik olarak sizi alac
Sizin de dediğiniz gibi yolların ayrılması iyi olmuş ama sizin neden bu kadar takıntılı bir insan olduğunuzu hala anlayamadım?? Konuyu kapatalım diyoruz siz hala uzatıyorsunuz

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Sizin de dediğiniz gibi yolların ayrılması iyi olmuş ama sizin neden bu kadar takıntılı bir insan olduğunuzu hala anlayamadım?? Konuyu kapatalım diyoruz siz hala uzatıyorsunuz
Mesajınızı görmeden önce attım daha sonrasında bir şey yazmış miyim ?

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
İşleyişi hep birlikte anlatırsak daha güzel olacak tecrübeli bir oyuncusun ve neyin nasıl olduğunu biliyorsun bence sende yönlendirbilirsin bu arkadaşı hem 25 k atsan ne olacak Ahmet
Anlatalım da öncelik parti üyeleri olmalı Coşkun abi artı 25m değil 100 yeşil taş da atarım da önemli olan işleyiş bilgilendirmesi

A L İ G.

Üye
Vatandaş
para ihtayacı olan bana yazabilir sorun yoktur parti olarak ve şahsım olarak oyunu bilmeyene parti gözetmesin gönül rahatlıyla bana yazabilir herkese iyi oyunlar.