N
N A Z
Ziyaretçi
Oo dökülün bakalım mclemglemfldmHatta beni göndermişti git kontrol et diye koca yürekli ablam
Oo dökülün bakalım mclemglemfldmHatta beni göndermişti git kontrol et diye koca yürekli ablam
Dedim dedim o inanmadi dedi senin multin akshin msnsknsn gece gündüz izlemişler semihle bilgem beni banlatmak icinSen de diyemedin mi o benim multim diye
Yok meslek sırrıOo dökülün bakalım mclemglemfldm
HmmmmYok meslek sırrı
Tahminim alacakşu kasayı beşiktaşa bas ytd.
Bugün fazla siMİT yemişim ondan kaynaklı
Bıyıklı bütün işin büyüsünü bozuyor.Bodrum Yalı kavaktaki villayı neyle aldı sorarım @Büyük Mesut
Bana söyleseydin kanıtlardım emirhanın multisiyim ben derdim. Söylemediniz.Dedim dedim o inanmadi dedi senin multin akshin msnsknsn gece gündüz izlemişler semihle bilgem beni banlatmak icin
Ajanlıkla uğraşacağınıza bana kendime geleydin ya kgşdmgşemgdmfYok meslek sırrı
Öyle heyecanlı olmuyorAjanlıkla uğraşacağınıza bana kendime geleydin ya kgşdmgşemgdmf
Neyse itiraf etmiş olayım ben Emirhanın multisiyim aksini iddia eden oyunu silsinÖyle heyecanlı olmuyor
Aha itiraf geldi şimdi ban vaktiNeyse itiraf etmiş olayım ben Emirhanın multisiyim aksini iddia eden oyunu silsin
AnflamfpwmfpelfAha itiraf geldi şimdi ban vakti
Fayika halam seri üzgünNeyse itiraf etmiş olayım ben Emirhanın multisiyim aksini iddia eden oyunu silsin
sen beni tutamazsın zaten asodifjhgdhujsioBaşkan bana nıye sallıyor, ben senı tutuom, ama umıtzehrayı tutmuom
Bunun sesi cikmaya başladı banlatsakmi genesen beni tutamazsın zaten asodifjhgdhujsio
banlat bakim aksjdhfghyduisodjhfbhjBunun sesi cikmaya başladı banlatsakmi gene
Nerde su cimcime pardon yazgi bulutbanlat bakim aksjdhfghyduisodjhfbhj
oda ümit zaten asfjsdlkfdslkgsdgsdNerde su cimcime pardon yazgi bulut
Burak bulutun kardesi(kayıp)
Banlatsak nolacak sadece bu hesabı mı varBunun sesi cikmaya başladı banlatsakmi gene