Evet sevgili dostlar,
Bildiğiniz üzere son 3-4 aylık süreçte bir çok Oyun Başkanı, Meclis Başkanı ve İçişleri Bakanı geçti en çok çalışanından en umursamayanına kadar hepsinin yakındığı şey atama yapacak gönüllü oyuncu bulmada yaşadıkları zorluklar oldu.
Bu konuda daha önce; belediye başkanı atanma şartının lise mezunu seviyesinden ortaokul mezunu seviyesine indirlmesi çalışması onaylandı ve uygulamada şuan. Ancak bu önlem de krizi hafifletse de kesin bir çözüm olamamıştır.
Bu çalıştay ne yapacak?
Bu konunun altında istisnasız herkesin krizin çözümüne yönelik varsa önerilerini yazmalarını istiyoruz.
Tüm parti başkanlarından ricamız bu konuyu parti gruplarında paylaşması ve oyunun geleceği için elini taşın altına koyması.
Sayın milletvekillerimizden ricamız beğendiği bir öneri olursa konuyu alıntılayıp bu öneriyle çalışan yoksa ben düzenleyip yasa tasarısı olarak sunmak istiyorum yazması ve öneri sahibini etiketlemesi.
Sayın Oyun Başkanı ve Meclis Başkanından beklentimiz ilgili yasa tasarıları yönetim onayına sunulduklarında en kısa zamanda meclis onayına sunulmaları için oyun yönetimine baskı sağlamaları ve forumda bu konuda kamuoyu oluşturmalarıdır.
Tüm oyun için hayırlı olmasını diliyorum
Bildiğiniz üzere son 3-4 aylık süreçte bir çok Oyun Başkanı, Meclis Başkanı ve İçişleri Bakanı geçti en çok çalışanından en umursamayanına kadar hepsinin yakındığı şey atama yapacak gönüllü oyuncu bulmada yaşadıkları zorluklar oldu.
Bu konuda daha önce; belediye başkanı atanma şartının lise mezunu seviyesinden ortaokul mezunu seviyesine indirlmesi çalışması onaylandı ve uygulamada şuan. Ancak bu önlem de krizi hafifletse de kesin bir çözüm olamamıştır.
Bu çalıştay ne yapacak?

Tüm oyun için hayırlı olmasını diliyorum