Makam Atamaları Hakkında (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Şu tavıra şu üsluba bak ya .

Bunu her parti için söylüyorum rakibi olabiliriz tamam ama kimse kimseden üstün değildir ne ben ne siz bir yerlere geldikten sonra bu havalara girmeye gerek yok açıkçası rakibim olsa da kaliteli olan etik değerleri olan kişiler var senin bulunduğun partide onlara saygım var ama sana an itibariyle saygım kalmadı.

Sen insan gibi senden rica ettiğim bu konuda konuşmamızı ss alıp gruplara atan adamsın.
çok eğlendin mi ricada bulunmama rağmen alay ettin mi?
çen darbemi yapçan çennnn :D ssciliği siz daha iyi bilirsiniz ortalığı karıştıran adamın var ya ittifakta öyle değil böyle ss atılır diye bilgeme 20 tane ss salladım arşiv sağlam sıkıntı yokta bilgem ayıkamamış bu duruma üzüldüm :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
göreve geldiğim günden itibaren aldığınız valilikleri falan bir salarsanız sevinirim hepinize verdim
Oyundaki valiliklerin tapusu mu sende haberimiz yokmuş kusura bakma.

Senin o makamda bulunma yetkin ve görevin atama yapmak ve sen de bunu yaptın. Zaten yapman gereken bir şey yaptın diye havalandığın yetmiyormuş gibi bir de onlara istifa edin mi diyorsun. Hani sen herkesin oyun başkanıydım hani parti fark etmeksizin herkese yardım edecektim nerede duruşun?

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Oyundaki valiliklerin tapusu mu sende haberimiz yokmuş kusura bakma.

Senin o makamda bulunma yetkin ve görevin atama yapmak ve sen de bunu yaptın. Zaten yapman gereken bir şey yaptın diye havalandığın yetmiyormuş gibi bir de onlara istifa edin mi diyorsun. Hani sen herkesin oyun başkanıydım hani parti fark etmeksizin herkese yardım edecektim nerede duruşun?
he valla tapusu bende baktımda şimdi bayağı valilik boşta isteyen bütün üyelerimiz taraflı tarafsız bir şekilde atandı geri kalanları istiyorsan isim yaz uzatma atayım senden 2-3 vali veya fettahın 2-3 vekili vardı boşta adamı varsa söyle atama yapayım size

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
çen darbemi yapçan çennnn :D ssciliği siz daha iyi bilirsiniz ortalığı karıştıran adamın var ya ittifakta öyle değil böyle ss atılır diye bilgeme 20 tane ss salladım arşiv sağlam sıkıntı yokta bilgem ayıkamamış bu duruma üzüldüm :D
Oyun başkanının yaptığı tavra bak. Yok sana laf anlatmaya çalışmayacağım anlayacak kapasitenin olmadığını çok net gördüm.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
tamamen tarafsız şeffafsssss kargoyla oyun başkanınız kapınızdadır sevgili halkım görsellerde olduğu üzere sadece bunlara makam yok atama yapamıyorlar diye iyice delirdiler

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
yanlış hatırlamıyorsam dün atama yapmıştım sizin yapamadığınız vekil atamalarınıda yaptım bu arada sıradaki ob adayına bak takip etmiyor atamaları vergi kasmaktan neyin ne olduğunu görememiş :D

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Aaman aman oyun başkanım göreve geldi arkadaşlar kendisini göreve başka türlü geleceği yoktu
sen kimsin çocuk adam çık aradan 2 dakika seni buraya gönderen asıl kişiyle sohbet ediyoruz vergi kaçıracak diye çılgına dönmüş bir durumda her ay hediyelerim nerde diye ağlıyor o gelsin buraya

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
he valla tapusu bende baktımda şimdi bayağı valilik boşta isteyen bütün üyelerimiz taraflı tarafsız bir şekilde atandı geri kalanları istiyorsan isim yaz uzatma atayım senden 2-3 vali veya fettahın 2-3 vekili vardı boşta adamı varsa söyle atama yapayım size
Uzatma ?

Birincisi ben sana muhtaç değilim.

İkincisi benimle bu uslüpta da konuşamazsın

Üçüncüsü bu oyun kimseye ait değildir bu tapusu bende muhabbeti birçok oyuncu da kötü bir izlenim bırakacaktır oyun yönetiminde zan altında bırakacaktır ve bu oyunda olan her birey eşittir.

Dördüncüsü atama yapmış olabilirsiniz biz yaptıklarınız için değil eksik kalanlar için yetkimiz dahilinde bir konu açtığımızda sizin keyfimin kahyası mısın tavrını çekmek zorunda da değiliz.

Siz bir makam alıp oyun başkanı iseniz sözlerinize dikkat edeceksiniz.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben kimiyim seni oturduğun koltuk varya sahibiyim bizim oylarımızla o koltuktasın millet yani ama nerde siyasetten anlayan
sadece sen mi oy attın oyunun yüzde 80 lik bir kesiminin oyunu almışım ne anlatıyon :D sen atmasan ne atsan ne lafı değiştirme atamalara gel isim ver hadi :D

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Uzatma ?

Birincisi ben sana muhtaç değilim.

İkincisi benimle bu uslüpta da konuşamazsın

Üçüncüsü bu oyun kimseye ait değildir bu tapusu bende muhabbeti birçok oyuncu da kötü bir izlenim bırakacaktır oyun yönetiminde zan altında bırakacaktır ve bu oyunda olan her birey eşittir.

Dördüncüsü atama yapmış olabilirsiniz biz yaptıklarınız için değil eksik kalanlar için yetkimiz dahilinde bir konu açtığımızda sizin keyfimin kahyası mısın tavrını çekmek zorunda da değiliz.

Siz bir makam alıp oyun başkanı iseniz sözlerinize dikkat edeceksiniz.
oyun yönetimi : ben ne alaka ? aynen sevim algı işini yapamıyorsun ama söyleyim bu algı işleri öyle olmuyor. Sen kendini farklı biri olarak göstermeye çalışamazsın yönetimmisin sen ? istediğimle istediğim gibi konuşurum sanamı soracam herşeyi yap yap sonra gel burda nara at yok öyle bi dünya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...