Makam Atamaları Hakkında (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
oyun yönetimi : ben ne alaka ? aynen sevim algı işini yapamıyorsun ama söyleyim bu algı işleri öyle olmuyor. Sen kendini farklı biri olarak göstermeye çalışamazsın yönetimmisin sen ? istediğimle istediğim gibi konuşurum sanamı soracam herşeyi yap yap sonra gel burda nara at yok öyle bi dünya :D
Herşeyi yap yap derken ne yapmışım anlat

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Herşeyi yap yap derken ne yapmışım anlat
seninle tartışmaya değerli zamanımı harcayamam ama her söylediğiniz lafın karşısında bir laf bulacaksınız merak etmeyin her yaptığınız harekete bir hareket her yaptığınız hamleye bir hamle :D

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
ben yükselene birşey mi dedim ismailcim sevimle ömer oy atmasa kazanamıyordum tüh bak görüyormusun senin oyunuda çıkayım yine kazanamıyorum ne yapsam ki
Ben Parti genelinden bahsediyorum ama ikisinin oy katkısı yaklaşık 60 oy yapıyor Şu an için değil Bu arada oyun başı seçildiğin zaman bence hafife alma onların etkisi çok büyük Ben sadece iki kişiden bahsetmiyorum biz partiecek emek verdik ama en çok emek verenlerden biri o iki kişi

İsmail bozkaya

Vatandaş
Ben Parti genelinden bahsediyorum ama ikisinin oy katkısı yaklaşık 60 oy yapıyor Şu an için değil Bu arada oyun başı seçildiğin zaman bence hafife alma onların etkisi çok büyük Ben sadece iki kişiden bahsetmiyorum biz partiecek emek verdik ama en çok emek verenlerden biri o iki kişi
Bu orada eklemek istiyorum Sadece oyun Başkanım ile iç içleri Bakanı için geçerli değil valilik ve Belediye Başkanlığı atama yapan çok kişi atayacak insan bulamıyor eskiden de öyleydi Şimdi de öyle buna bir çözüm gelmesi lazım

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
e o zaman gelip eleştirmeyecek beni burada ben sizlere 1 gün laf söyledim mi mesela ? gelipte yok atama yok bilmem ne grupta atama için günlerce isim istedik onları niye söylemiyor senin parti başkanın ? şimdi bu konuyu açınca eline ne geçti yani boş beleş zaman kaybı herkese rezil olduğuyla kalacak yine benim için hava hoş keyfimin kahyasıda değil kimse ister atarım ister kendimden atarım kafama göre yani siyaset diyor ya hani buda bu çeşit bir siyaset lafı evirip çevirmeye gerek yok dobra olacak biz arka planda konuştuk geldik buraya konu açtık diyecek saklanmayacak birşeylerin arkasına yine söylüyorum istiyorsa makam gelsin isim versin atayım :D

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
eminim kendisindede bu makama gelecek kimse yoktur :D yükselene tanıdığı rica ettiği partiler varsa onlarda kabulum gelsin yalvarsın o partiler atama yapayım açık çağrımdır . yükselen isim versin atama yapayım haklarını alsınlar çok istiyorlarsa böyle konu açsınlar

İsmail bozkaya

Vatandaş
e o zaman gelip eleştirmeyecek beni burada ben sizlere 1 gün laf söyledim mi mesela ? gelipte yok atama yok bilmem ne grupta atama için günlerce isim istedik onları niye söylemiyor senin parti başkanın ? şimdi bu konuyu açınca eline ne geçti yani boş beleş zaman kaybı herkese rezil olduğuyla kalacak yine benim için hava hoş keyfimin kahyasıda değil kimse ister atarım ister kendimden atarım kafama göre yani siyaset diyor ya hani buda bu çeşit bir siyaset lafı evirip çevirmeye gerek yok dobra olacak biz arka planda konuştuk geldik buraya konu açtık diyecek saklanmayacak birşeylerin arkasına yine söylüyorum istiyorsa makam gelsin isim versin atayım :D
Başkanım İsim ver atayım diyorsun adam bulmak sıkıntı bu atamalar sürekli sıkıntı kaç dönemdir öyle buna bir çözüm gelmesi lazım zamanında o zamanın İçişleri Bakanı Zafer Başkan çok güzel bir öneride bulunmuştu ama yönetim reddetmişti o onları kabul edilseydi Şu an belki bu sıkıntıları yaşamıyorduk

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım İsim ver atayım diyorsun adam bulmak sıkıntı bu atamalar sürekli sıkıntı kaç dönemdir öyle buna bir çözüm gelmesi lazım zamanında o zamanın İçişleri Bakanı Zafer Başkan çok güzel bir öneride bulunmuştu ama yönetim reddetmişti o onları kabul edilseydi Şu an belki bu sıkıntıları yaşamıyorduk
e o zaman oyun başkanı adı altında böyle bir konu açmayacak bu atamalarla ilgili öneri konusu açacaklar ismail başkan yanlış yoldalar ama onların derdi atama vs değil emin ol ittifak grubunda çekirdek çintip bütün günü şuna buna ne yapsak diye konuşuyorlar yani makamı önemsediklerinden değil

İsmail bozkaya

Vatandaş
He eklemek isterim olayların öncesini Bilmem Ben sadece yazılanlar kadar konuşurum Grup murup bilmem

İsmail bozkaya

Vatandaş
e o zaman oyun başkanı adı altında böyle bir konu açmayacak bu atamalarla ilgili öneri konusu açacaklar ismail başkan yanlış yoldalar ama onların derdi atama vs değil emin ol ittifak grubunda çekirdek çintip bütün günü şuna buna ne yapsak diye konuşuyorlar yani makamı önemsediklerinden değil
Ben öncesini Bilmem hemen yorumumu söyledim Ne işlere karışmıyorum ama bu atamalar genel olarak sıkıntı buna bir çözüm gelmesi lazım

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ben rezil olacak ne bir şey yaptım ne de söyledim sen kendi derdine yan.

Ortada bir eksiklik varsa dile getirmeye hak da varsa yapılır burası bir oyun ve hepimizin bir rolü var herkes rolünün hakkını verecek.
Bir gün laf söylemedin ama sana ricada bulunduğum ve samimi olduğum konuşmayı dalga geçermiş gibi diğerleriyle paylaşmaya utanmadın mı gerçekten merak ediyorum?

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben rezil olacak ne bir şey yaptım ne de söyledim sen kendi derdine yan.

Ortada bir eksiklik varsa dile getirmeye hak da varsa yapılır burası bir oyun ve hepimizin bir rolü var herkes rolünün hakkını verecek.

Bir gün laf söylemedin ama sana ricada bulunduğum ve samimi olduğum konuşmayı dalga geçermiş gibi diğerleriyle paylaşmaya utanmadın mı gerçekten merak ediyorum?
yok hiç utanmadım sizler nasıl sscilik yaptıysanız bende bunları paylaşırken hiç utanmadım

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Oyun yönetimi izin vermiş konuya yayınlamış. Demek ki onlar da eksiklik görüyor
Wikipedi'ye göre İçişleri bakanının mevcut atamalar yapılmadığında oyun başkanını uyarma görevi var.

Biz atamalar olsun makamsız kimse kalmasın İçişleri bakanına kendi görevini yapsın istiyoruz.

Oyun başkanında değil İçişleri bakanında olsaydı bu yetki bugün yaptığımız gibi makamsız olan her üyeyle bireysel konuşmaya başlayacaktık.
Baktık ki yetki oyun başkanında göreve çağıralım dedik aldığımız tavır bu keyfimin kahyası mısınız .
Yani insan bulunduğu makamın ağırlığıyla bunu söylemeye utanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...