Ama siz daha komiksinizSizler kadar değil malesef
Ama siz daha komiksinizSizler kadar değil malesef
Önce yöneticiliği öğrenin sonra gelin hesap sorun bilmediğiniz için gelip burda boş salama seni salama çay yaparımBizim yöneticilerimiz sizin seviyenize inmiyor sadece
Ne anlatıyorsun sen sendeki beyni kuşa taksak ters uçar boş laf yapın ancaÖnce yöneticiliği öğrenin sonra gelin hesap sorun bilmediğiniz için gelip burda boş salama seni salama çay yaparım
Berhüdar olun başkanımAyyy çok güzel olmuş teşekkür ederim başkanım
Ne anlatıyorsun sen sendeki beyni kuşa taksak ters uçar boş laf yapın anca
Seçimde görürsünüz kim memnun kim değil
Kuşa gerek yok sen varsın beyinde bedava erkenden şemsiye açmaNe anlatıyorsun sen sendeki beyni kuşa taksak ters uçar boş laf yapın anca
Teşekkür ederim başkanım bilmiyordum ben önemini sağolun aydınlattığınız içinSeçim önemli özellikle oyun başkanı seçimi daha önemli
Yaptığım işten dolayı bunları ezbere biliyorum zaten emin ol hiçbir hakaret yok asla bir cezai durum olmaz dostumTCK Madde 106 - Tehdit Suçu
1. Basit Tehdit
Bir kimseye, kendisinin veya bir yakınının:
Cezası:
- Hayatına,
- Vücut veya cinsel dokunulmazlığına yönelik bir zarar vereceğini söylemek, tehdit suçudur
6 aydan 2 yıla kadar hapis
- Adli para cezası da verilebilir.
SayYaptığım işten dolayı bunları ezbere biliyorum zaten emin ol hiçbir hakaret yok asla bir cezai durum olmaz dostum
Tck maddelerini say
Kral dalgamı geçiyorsun 5000 den fazla kanunu ezbere nerden bilim iş olunca sık gelenleri biliyorumTck maddelerini say
Tamam kankaKral dalgamı geçiyorsun 5000 den fazla kanunu ezbere nerden bilim iş olunca sık gelenleri biliyorum
Peki işin buymuş verdiğin yasa tasarısında tbmm ifadesi kullanmıssın açıklarmısınYaptığım işten dolayı bunları ezbere biliyorum zaten emin ol hiçbir hakaret yok asla bir cezai durum olmaz dostum
Arada ki fark işte abiBen komutanken böyle tartışmalar olurmuydu hiç. Bir göz dağı ile sükuneti sağlıyordum hemen![]()