Sırf oyun yönetimi zarar etti diye bizim makamlarımız niye kaldırıldı Biz darbeyi hakkımızda kazandık sorarım size oyun yönetimi Sırf bunun için mi kaldırdınız
Darbe senaryosunun iyileştirilmesine yönelik çalışmalar başlanmıştır
Sonuçta bir rolplay oyundayız ve geliştiricilerin maddi gelir sağlamaları 1. hedef eğer gelir sağlamazlarsa oyun kapanmaya kadar gitmesi muhtemeldir. Bunun olmaması için darbe sonlandı. Umarım bundan sonra herşey daha güzel gider.Sırf oyun yönetimi zarar etti diye bizim makamlarımız niye kaldırıldı Biz darbeyi hakkımızda kazandık sorarım size oyun yönetimi Sırf bunun için mi kaldırdınız
Biraz mantığı var sorunun ama şimdi darbe yapan tarafin kari ne olcak bu işte meraken soruyorumCevap evet. Darbe durduğu için makamlar alındı.
Tüm makamlar seçim ile gelir.
Darbe durunca ne olmasını bekliyordunuz?
Tüm dengeler değişti, atadıkları kişilerden maaş alanlar oldu, kendileri aldı, tüm oyun 10 gündür bu ekibi konusuyor.Biraz mantığı var sorunun ama şimdi darbe yapan tarafin kari ne olcak bu işte meraken soruyorum
Evet doğru fazlası aç gözlülük olurTüm dengeler değişti, atadıkları kişilerden maaş alanlar oldu, kendileri aldı, tüm oyun 10 gündür bu ekibi konusuyor.
Daha ne verelim ?
Yoo ben maaş almadımTüm dengeler değişti, atadıkları kişilerden maaş alanlar oldu, kendileri aldı, tüm oyun 10 gündür bu ekibi konusuyor.
Daha ne verelim ?
alsaydın ? bide makam atamaları öyle bir güne denk geldi ki makamlarından alınmadan karşı tarafta maaşını çekmiş aşlsdsalşdsklaşdşlaskd sonra yeni gelen çekmiş maşallah para kaynıyor oyunda şuan enflasyon babaaaaaaYoo ben maaş almadım
Tüm dengeler değişti, atadıkları kişilerden maaş alanlar oldu, kendileri aldı, tüm oyun 10 gündür bu ekibi konusuyor.
Daha ne verelim ?
alsaydın ? bide makam atamaları öyle bir güne denk geldi ki makamlarından alınmadan karşı tarafta maaşını çekmiş aşlsdsalşdsklaşdşlaskd sonra yeni gelen çekmiş maşallah para kaynıyor oyunda şuan enflasyon babaaaaaa
Makam mevki çok önemli değil ama bence darbe komitesinin bir otoritesi olması gerekiyordu oyun yönetimi zamanında hiçbir darbeye karışmayacağını herşeyin oyun akışına göre olacağını söylemişti yani makamlar doldurulmadı neden darbe komitesi istememiş buna riayet etmeliyiz diye bir diyalog olmalı
Yaw yönetim oyuncu herkes bir aile burda onlar kadar biz de sahip çıkmalıyız buraya. Kaldı ki işleyişimizde de eksikler oldu her şey güzel gitti güzel bitti sorun yok
Paramı geri istiyorum.alsaydın ? bide makam atamaları öyle bir güne denk geldi ki makamlarından alınmadan karşı tarafta maaşını çekmiş aşlsdsalşdsklaşdşlaskd sonra yeni gelen çekmiş maşallah para kaynıyor oyunda şuan enflasyon babaaaaaa
slm mrbParamı geri istiyorum.
slm cnmslm mrb
nbrslm cnm
İi sn