Makamlar (1 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Sırf oyun yönetimi zarar etti diye bizim makamlarımız niye kaldırıldı Biz darbeyi hakkımızda kazandık sorarım size oyun yönetimi Sırf bunun için mi kaldırdınız

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Darbe senaryosunun iyileştirilmesine yönelik çalışmalar başlanmıştır

Sırf oyun yönetimi zarar etti diye bizim makamlarımız niye kaldırıldı Biz darbeyi hakkımızda kazandık sorarım size oyun yönetimi Sırf bunun için mi kaldırdınız
Sonuçta bir rolplay oyundayız ve geliştiricilerin maddi gelir sağlamaları 1. hedef eğer gelir sağlamazlarsa oyun kapanmaya kadar gitmesi muhtemeldir. Bunun olmaması için darbe sonlandı. Umarım bundan sonra herşey daha güzel gider.

A

A K G

Ziyaretçi
Böyle şeylere gerek yok herkes kendi ekmeğini çıkartmak zorunda bu sebebden kimse oyun yönetimine laf etmesin güzel eğlenceli bir senaryoydu bitti emeği geçen savunan savunmayan herkese teşekkürler 🫡

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Makam mevki çok önemli değil ama bence darbe komitesinin bir otoritesi olması gerekiyordu oyun yönetimi zamanında hiçbir darbeye karışmayacağını herşeyin oyun akışına göre olacağını söylemişti yani makamlar doldurulmadı neden darbe komitesi istememiş buna riayet etmeliyiz diye bir diyalog olmalı

Eren Duran EMİROĞLU

📝✏️SATIR MEDYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI✏️🐺❤️
Vatandaş
alsaydın ? bide makam atamaları öyle bir güne denk geldi ki makamlarından alınmadan karşı tarafta maaşını çekmiş aşlsdsalşdsklaşdşlaskd sonra yeni gelen çekmiş maşallah para kaynıyor oyunda şuan enflasyon babaaaaaa

1 milyar 330 milyon var bende öyle düşün + bide 300 yeşiltaş. Enflasyonmu olmayacak 😄

Eren Duran EMİROĞLU

Vatandaş
Makam mevki çok önemli değil ama bence darbe komitesinin bir otoritesi olması gerekiyordu oyun yönetimi zamanında hiçbir darbeye karışmayacağını herşeyin oyun akışına göre olacağını söylemişti yani makamlar doldurulmadı neden darbe komitesi istememiş buna riayet etmeliyiz diye bir diyalog olmalı

Bunun için duyuruda açiklayici bir duyuru yayinlanmiş
İlgili duyuru:

Darbe neden duruyor?
-Darbe komitesi görevini başarıyla yerine
getirmiş, oyun içi düzeni yerine getirmede
sorun yaşamamıştır.
Ancak oyunun ilk gerçekleşen darbe
senaryosu olması nedeniyle oyunun gelir
elde edeceği alanlar tıkanmış ve mevcut
işleyişte oyunun gelir elde edeceği alanlar
kalmamıştır.
Oyunda salt olarak abonelikler gelir
elde edilmemekte olup her ne kadar
aboneliklerden gelir kısmında sorun
olmasa da bu toplam gelirimizin yalnızca
%25'ini oluşturduğundan; ekonomik olarak
Sıkıntılar ortaya çıkmıştır.
İnstagramın yasaklanması ve reklam
alanımızın da kesilmesi sonucu yaklaşık
10 günlük bir sorun buradan kaynaklı da
yaşanmıştır.
Ek olarak oyunun sabit giderleri mevcut
olup çalışan ücretlerini karşılama konusu
da eklendiğinde bu Ağustos ayı zarar
edeceği kesinleşmiştir.
Zarardan ne kadar erken dönülse kar
mantığı ile hareket edilip; oyunda
gerçekleşecek olan diğer projelerin de
etkilenmemesi için (Kırmızı Taş, BaşkanLira)
darbeyi üzülerek durdurduğumuzu sizlere
ilan ederiz.

Eren Duran EMİROĞLU

Vatandaş
Yaw yönetim oyuncu herkes bir aile burda onlar kadar biz de sahip çıkmalıyız buraya. Kaldı ki işleyişimizde de eksikler oldu her şey güzel gitti güzel bitti sorun yok♥️

Son derece katiliyorum ellerine sağlik onların harika bir oyun yaptılar yayınladılar uzun zamandır çoğu kişinin zevk alarak eğlendiği bir ortam yarattılar ellerinden geldikleri gibi oyunda adil olmaya çalişiyorlar (hukuk okumadılar tabikide ban itirazları konusunda ilk başlarda çok üstlerine gidiliyordu). Destek çikmak yerine oyun makamları üzerine tartişiyorlar. Gerçekten çok kötü bir durum (tabi herkes için söylemiyorum destek çıkanların ve durumu kabullenenlerin eline sağlik). Yönetim ekibine kolay gelsin.