K
KURT 77
Ziyaretçi
Bur dan da bir kez daha söylemiş olayım KIZILELMA ismini kimse anmasın
Ben kurdum ben kapattım.
Ben kurdum ben kapattım.
Elma kurtcum. Seni ilgilendiren bir mevzu yok. Niyeyse umrumda değilsin diyorsun ama a yazsam atlıyorsun bu kadar belli etme hiçbir konuda cesaretin olmadığı gibi ne yazık ki umrunda olduğu söyleyebilecek cesaretin dahi yok kendinden bile korkar duruma gelmiş üzülüyorum senin adına hayatım yapma panik atağın azar ahsjksksksksls. Hadi canım sen Elma Kurdu olarak milletin daha fazla midesini bulandırmadan sağ dan sağ dan ikile hayatım hadi yallahAdamın özel hayatını niye katıyorsun katılınca ağlamayı biliyorsun ama Kurt söz verdi tutmadı diyen varsa çıksın söylesin kendini benimle bir tutma
Ayrıca Çürük Elma yı istediğim zaman anarım senin ne düşündüğün ne ifade ettiğin ne hissediceğin o kadar umrumda değilki bak şu köşeye geçip ağlamaya devam edebilirsin Elma Kurtcugu seniBur dan da bir kez daha söylemiş olayım KIZILELMA ismini kimse anmasın
Ben kurdum ben kapattım.
Yok onu söylerken seni kale almadım eskiden eglendiriyordun şimdilerde çok can sıkmaya başladınAyrıca Çürük Elma yı istediğim zaman anarım senin ne düşündüğün ne ifade ettiğin ne hissediceğin o kadar umrumda değilki bak şu köşeye geçip ağlamaya devam edebilirsin Elma Kurtcugu seni
Daha o tatlı canın çok sıkılacak panik atakların çok azıcak kurtcum yeni başlıyoruz böyle savaşmayı sen istedin ben okeyim kana kan dişe dişYok onu söylerken seni kale almadım eskiden eglendiriyordun şimdilerde çok can sıkmaya başladın
Ben rakiplerimi bile kendim seçerim, sana etrafında sana yalakalık için veya başka bir şey için duranlarla başarılarDaha o tatlı canın çok sıkılacak panik atakların çok azıcak kurtcum yeni başlıyoruz böyle savaşmayı sen istedin ben okeyim kana kan dişe diş
Daha düne kadar Denliye giydiren şimdi ise açılan her konunun altında Denliye yalakalığın dibine vuran Kurtcuğa bak hele sen sjsksks Ya kurt allah askına ya bilmediğimiz birşey anlat bize nolur sjjss Seni tanımıyor olsak yemin ediyorum inanıcaz ama yok abi adam akıllanmıyor da jsjskss hadi canım git baska forumların altına biraz da Kaana yalakalık yap sadece Denliye yaparak giremezsin ittifaka shjsksksBen rakiplerimi bile kendim seçerim, sana etrafında sana yalakalık için veya başka bir şey için duranlarla başarılar