Maraton ⚽ (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

M-D

Ziyaretçi
Hepimiz kardeşiz hepimiz aynı ülkenin birer neferleriyiz bu kavga bu kaos bu kin nedir arkadaşlar kendimize gelelim şubat 2022 den beri hiç kimseyle ne tartışmam oldu nede bir kaosun
Sakin hayat sloganı ile hep birlikte yolumuza devam edelim 🌹

S

Sera*

Ziyaretçi
Adamın özel hayatını niye katıyorsun katılınca ağlamayı biliyorsun ama Kurt söz verdi tutmadı diyen varsa çıksın söylesin kendini benimle bir tutma
Elma kurtcum. Seni ilgilendiren bir mevzu yok. Niyeyse umrumda değilsin diyorsun ama a yazsam atlıyorsun bu kadar belli etme hiçbir konuda cesaretin olmadığı gibi ne yazık ki umrunda olduğu söyleyebilecek cesaretin dahi yok kendinden bile korkar duruma gelmiş üzülüyorum senin adına hayatım yapma panik atağın azar ahsjksksksksls. Hadi canım sen Elma Kurdu olarak milletin daha fazla midesini bulandırmadan sağ dan sağ dan ikile hayatım hadi yallah

S

Sera*

Ziyaretçi
Bur dan da bir kez daha söylemiş olayım KIZILELMA ismini kimse anmasın

Ben kurdum ben kapattım.
Ayrıca Çürük Elma yı istediğim zaman anarım senin ne düşündüğün ne ifade ettiğin ne hissediceğin o kadar umrumda değilki bak şu köşeye geçip ağlamaya devam edebilirsin 😂 Elma Kurtcugu seni

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ayrıca Çürük Elma yı istediğim zaman anarım senin ne düşündüğün ne ifade ettiğin ne hissediceğin o kadar umrumda değilki bak şu köşeye geçip ağlamaya devam edebilirsin 😂 Elma Kurtcugu seni
Yok onu söylerken seni kale almadım 😀 eskiden eglendiriyordun şimdilerde çok can sıkmaya başladın

S

Sera*

Ziyaretçi
Yok onu söylerken seni kale almadım 😀 eskiden eglendiriyordun şimdilerde çok can sıkmaya başladın
Daha o tatlı canın çok sıkılacak panik atakların çok azıcak kurtcum yeni başlıyoruz böyle savaşmayı sen istedin ben okeyim kana kan dişe diş 😘😘

S

Sera*

Ziyaretçi
Ben rakiplerimi bile kendim seçerim, sana etrafında sana yalakalık için veya başka bir şey için duranlarla başarılar 😀😀😀
Daha düne kadar Denliye giydiren şimdi ise açılan her konunun altında Denliye yalakalığın dibine vuran Kurtcuğa bak hele sen sjsksks Ya kurt allah askına ya bilmediğimiz birşey anlat bize nolur sjjss Seni tanımıyor olsak yemin ediyorum inanıcaz ama yok abi adam akıllanmıyor da jsjskss hadi canım git baska forumların altına biraz da Kaana yalakalık yap sadece Denliye yaparak giremezsin ittifaka shjsksks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...