Meclis Başkanı Açıklaması hk. (2 Kişi İçeride)

.Emir

DCP KURUCUSU / Altın Ok Parti Yöneticisi
Vatandaş
Bu oyunda beni bilen bilir. Nasıl ki 6 Ağustos darbesinde demokrasiyi savunan tek üst makam olduysam bu darbede de Tanklara göğsümü siper edeceğimi herkes bilir.

Bu zamana kadar bana kanka biraz eğleniyoruz öyle bir şey olmayacak rahat ol role playine bak dedikleri için ciddi bir tepkide bulunmadım ancak işin rengi değişti. Muhtıra demek darbe başladı demek. Durum böyleyse yollar ayrılır herkes doğru bildiğini savunsun. Darbenin oyun içi sonuçlarına en yakından şahit olanlardan biri olarak,

Bu darbenin gerçekleşmemesi için tüm adımları atmaya hazırım.

Her şey Başkanonline için.
Geçmiş olsun Darbeye evet sizede teklif sunuyorum evet diyin 5 tane Yeşiltaş 😁

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Görürsün alıyor muyum, almıyor muyum
Görürüz bakalım bir gece ansızın Şafak operasyonuna kaldırmayalım da seni ötede yap Ne yapıyorsan partiye bulaşma ve görürsün kaç dönemdir darbelerde kazanıyorsunuz Ama bu sefer kazanamayacaksınız kendi meclis başkanımız bile size sırt çevirdi ve haklı darbe yapınca eline ne geçiyor 7 gün kalmış Büyük olasılıkla kazanacaksınız yüzden fazla üyeniz var son birkaç seçimdir ağır saatte kazanıyorsunuz Sizin canınız darbe değil Sırf sırf oyunda karışıklık olsun diye bunları yapıyorsunuz

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Biz Darbeye hiçbir zaman karşı olmadık. Bu Dinamiklerde olan birşey. Ancak o dönem çıkıpta saçma bahane ile yapılan dümem darbenin karşısındaydık.
Size gore saçma bize göre mantıklı ydi o zamlar bu darbe bize göre saçma olamaz mı herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ki o zaman oyunun zevki kalmaz diye düşünüyorum

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Görürüz bakalım bir gece ansızın Şafak operasyonuna kaldırmayalım da seni ötede yap Ne yapıyorsan partiye bulaşma ve görürsün kaç dönemdir darbelerde kazanıyorsunuz Ama bu sefer kazanamayacaksınız kendi meclis başkanımız bile size sırt çevirdi ve haklı darbe yapınca eline ne geçiyor 7 gün kalmış Büyük olasılıkla kazanacaksınız yüzden fazla üyeniz var son birkaç seçimdir ağır saatte kazanıyorsunuz Sizin canınız darbe değil Sırf sırf oyunda karışıklık olsun diye bunları yapıyorsunuz
Biz nasıl istersek öyle olacak. Çağır ablanı bakim. Biat etsin oda bize