Meclis Başkanı Açıklaması hk. (2 Kişi İçeride)

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Size gore saçma bize göre mantıklı ydi o zamlar bu darbe bize göre saçma olamaz mı herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ki o zaman oyunun zevki kalmaz diye düşünüyorum
Herkesin özgür düşünceleri olduğunu zaten ygp ye cevap yazdığım zaman da belirttim özgür bir dünya ve ülkede yaşıyoruz herkes fikrini belirtebilir herkes farklıdır. Ancak şubat döneminde çıkan darbe de siz parti sıralamasını küçümseyip onu bahane ettiniz ve öyle darbe yaptınız. Buna karara varacak olan kişi parti yöneticileri veyahut oranın milletvekilleri değil kamuoyudur yani halk kararı verecektir.

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Herkesin özgür düşünceleri olduğunu zaten ygp ye cevap yazdığım zaman da belirttim özgür bir dünya ve ülkede yaşıyoruz herkes fikrini belirtebilir herkes farklıdır. Ancak şubat döneminde çıkan darbe de siz parti sıralamasını küçümseyip onu bahane ettiniz ve öyle darbe yaptınız. Buna karara varacak olan kişi parti yöneticileri veyahut oranın milletvekilleri değil kamuoyudur yani halk kararı verecektir.
Tamam bende bunu diyorum özgür düşünce hakkımızı kullanarak bu darbeye hayır diyoruz

Ek bide Bekir başkanı ikinci darbeyi yiyor onda uzuldum yalan yok daha seçilmeli iki gün mü ne oldu

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Tamam bende bunu diyorum özgür düşünce hakkımızı kullanarak bu darbeye hayır diyoruz

Ek bide Bekir başkanı ikinci darbeyi yiyor onda uzuldum yalan yok daha seçilmeli iki gün mü ne oldu
Adam lanetli. İşte bir defa yemişsin bırak işte biliyorsun bu meclis başkanlığını aldıktan sonra ne olduğunu ne bu ısrar.

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş

Allah razı olsun başkanım. Teslim olmak yok. Halkın oylarıyla geldik. Halka hizmet ettik. Sadece halkın oylarıyla gideriz