Meclis Başkanı, Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı yine yeniden Ekonomi Bakanı’nı Yoksayarak Hareket Etmişlerdir. (2 Kişi İçeride)

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Öncelikle kim kimi yok sayıyor buyrun:
Meclis başkanı Arda Ulaş ATEŞ’e sadece atama yapacağını söylüyor kimi atayacağını mesaj da belirtmiyor ekonomi bakanı’nın atamayı reddetmesi bu durumda çok normal.

Tamam Meclis Başkanı Ekonomi Bakanına Mesaj Göndermiş Ancak, Mesajın İçeriğine Bakıldığında Ekonomi Bakanı’na sadece atama duyurusu yapılacağı söyleniyor hangi oyuncuların ataması yapılacağı değil.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Meclis başkanı Arda Ulaş ATEŞ’e sadece atama yapacağını söylüyor kimi atayacağını mesaj da belirtmiyor ekonomi bakanı’nın atamayı reddetmesi bu durumda çok normal.

Tamam Meclis Başkanı Ekonomi Bakanına Mesaj Göndermiş Ancak, Mesajın İçeriğine Bakıldığında Ekonomi Bakanı’na sadece atama duyurusu yapılacağı söyleniyor hangi oyuncuların ataması yapılacağı değil.
Öncelikle mortecim kişisel yazışmaları ve görüntüleri kişinin rızası olmadan paylaştığın için yönetimden acil bir şekilde yaptırımını talep ediyorum sonrasına gelecek olursak siz kimi tehdit ediyorsunuz hayırdır gülüm ? Meclis durur yapacaksınız yapmak zorundasınız falan ? Hayır sizmi zorlayacaksınız bizleri Onuda anlamadım değerli abin kaçıp gitmedi mi arkasına bakmadan koşarak örnekleri çok bunların aman dikkat et

T

Tolga57

Ziyaretçi
Siz gercekmisiniz ya tehdite bak meclisi on gün calistirmazmis bilmem neymiş yok askeri.kanat onların elindeymis işi yokuşa sürerek neyi kovaliyorsunuz siz ben anlamiyorumki

J

Juvanes*

Ziyaretçi

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Öncelikle mortecim kişisel yazışmaları ve görüntüleri kişinin rızası olmadan paylaştığın için yönetimden acil bir şekilde yaptırımını talep ediyorum sonrasına gelecek olursak siz kimi tehdit ediyorsunuz hayırdır gülüm ? Meclis durur yapacaksınız yapmak zorundasınız falan ? Hayır sizmi zorlayacaksınız bizleri Onuda anlamadım değerli abin kaçıp gitmedi mi arkasına bakmadan koşarak örnekleri çok bunların aman dikkat et
Tamam bende dün paylaştığın mesajın içindeki hırsız muamelesi için yönetimden acil bir şekilde yaptırım istiyorum.Ben senin gülün değilim laflarına dikkat et.

T

Tolga57

Ziyaretçi
tolga bey daha neler var bir bilseniz bunlar yine iyi olanları atmışlar .d
Ben biliyorum herkesi herseyi bundan bir kaç sene öncesi yaşananları herkesi ahmet olsun Ayhan olsun tanıdım zihinleri biliyorum beraber yol yurudukleriniide hayretle izliyorum. Kimse yüce meclisi tehdit edemez oyun kuralına oyun kuralı düzenlemeyle olacaksa duzenleme yada yasa tasarısı bu ve benzeri olacak olan kargaşa ve meclise karşı hadsiz tehditler biran önce son bulmalı bu meclis bu bakana bu açıklamaları için derhal özür dilemelidir.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
He bide sen önce masamdanki adamlara bak sana sanırım çok iyi ders vermişler onlara benzemişsin ne demişler üzüm üzüme baka baka kararır.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı

Sevgili Morte ;
Ardanın bunu kendi iradesi ile yapmadığı ben biliyorum o yüzden 🤫