Meclis Başkanı, Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı yine yeniden Ekonomi Bakanı’nı Yoksayarak Hareket Etmişlerdir. (1 Kişi İçeride)

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Sevgili Morte ;
Ardanın bunu kendi iradesi ile yapmadığı ben biliyorum o yüzden 🤫
Ona sormak lazım bakalım ne diyecek. kafanızda dönüp dolaştırdığınız şeyleri bize söylemek zorunda değilsiniz, o seçilmiş bir bakandır ve söz konusu atamada konuşma parayı fazlasıyla vardır.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Ona sormak lazım bakalım ne diyecek. kafanızda dönüp dolaştırdığınız şeyleri bize söylemek zorunda değilsiniz, o seçilmiş bir bakandır ve söz konusu atamada konuşma parayı fazlasıyla vardır.
Payı’

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Bak işte kaç yaşında adamsın ben bile bu yaşımda bunları Görüyorsam demekki hata sizdedir bana küçük muamelesi yapıyorsunuz ancak işler zekaya gelince çuvallıyorsunuz.

GS_Easterner

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tek derdiniz atanan kişiler için Ekonomi Bakanının onay vermemesi ve bunun sonucunda da meclisin işleyişinin yavaşlaması ise kendisinin söyleyeceği ilk 4 isme onay verin ve atayın biran önce konu kapansın !!!

Ama amacınız atama yapmak değil, bel altı vurmak olunca iş uzar gider...

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
T

Tolga57

Ziyaretçi
Tek derdiniz atanan kişiler için Ekonomi Bakanının onay vermemesi ve bunun sonucunda da meclisin işleyişinin yavaşlaması ise kendisinin söyleyeceği ilk 4 isme onay verin ve atayın biran önce konu kapansın !!!

Ama amacınız atama yapmak değil, bel altı vurmak olunca iş uzar gider...
İki taraftanda bağımsız sade bir vekil olarak ve çoğulcu demokrasi partisi genel başkanı olarak soruyorum aynı hassasiyeti üç kişiden beklemek yerine eğer kendisinin altında yatan başka bir derdi yoksa o niye onay vermiyor