Sayın Yönetim
Yaptığım atamalar 24 saati geçmesine rağmen onaylanmamıştır Meclisimizin aktif rol alması için gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Meclis Başkanı
aliberkk
Aktif bir Meclis dönemi yaşamak istiyorsak zamanında gerekli atamaların yapılmadı gerekir
Bundan sonra yine aynı şekilde yapılacaktır.Atamalar zamanın da yapılması zor olmamalı. Bizde üyelerimize bir söz veriyoruz. Normal de 1 gün için de yapılıyordu.
Gerçekleştirilmiş Bir Atama Göremiyorum Umarım Meclis Başkanınada Cevap Verme Lütfunda Bulunursunuz Sayın ModeratörümBundan sonra yine aynı şekilde yapılacaktır.
Atamalar gerçekleştirilmiştir.
Yasa tasarıları ise gün içerisinde onaylanacak ya da reddedilecek duruma göre aksiyon alınacaktır.
İyi oyunlar dileriz.
Öncelikle moderatör değil, yönetici.Gerçekleştirilmiş Bir Atama Göremiyorum Umarım Meclis Başkanınada Cevap Verme Lütfunda Bulunursunuz Sayın Moderatörüm
Meclis başkanına cevap verme lütfunda bulunmadık, genel bir cevap verdik.Gerçekleştirilmiş Bir Atama Göremiyorum Umarım Meclis Başkanınada Cevap Verme Lütfunda Bulunursunuz Sayın Moderatörüm
Sayın Yönetim
Yaptığım atamalar 24 saati geçmesine rağmen onaylanmamıştır Meclisimizin aktif rol alması için gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Meclis Başkanı
aliberkk
Gereği yapıldı.
Size alkışlar hergün yapılıyor hocam konuyu açana direk cevap verip kilit olsa daha iyi olurduGereği yapıldı.
Umarım bir alkış da bize gelir.
Demokrasiye Saygı Ben Meclis Başkanı Olarak Milletvekilillerinin Oyu İle Seçildim Ne Demek Bu Tasarılarıda Onaylayıp İşleve Koyun O Zaman Herkesten Size Alkış .Meclis başkanına cevap verme lütufunda bulunmadık, genel bir cevap verdik.
İtiraz var mıdır?
Ne zamandır yöneticiye yapması gerekeni söylüyorsunuz?Size alkışlar hergün yapılıyor hocam konuyu açana direk cevap verip kilit olsa daha iyi olurdu
Tasarılar bugün gün içerisinde onaylanacak mesajımı gördünüz.Demokrasiye Saygı Ben Meclis Başkanı Olarak Milletvekilillerinin Oyu İle Seçildim Ne Demek Bu Tasarılarıda Onaylayıp İşleve Koyun O Zaman Herkesten Size Alkış .
Yapmanız gereken herhangi birşeyi demedim modorötörlerimizden öyle alıştığımız için söyledim .Ne zamandır yöneticiye yapması gerekeni söylüyorsunuz?
Yeni sanırım.
Eğer böyle bir yetkiyi kendinizde görüyorsanız, bir an önce vazgeçin.
Yönetimle inatlaşmak, yönetime laf sokmak ne sizin haddinize ne de başka bir oyuncunun haddine.
Oyun içi huzuru kaçırmamanızı önerir, cezasını hatırlatırım.
Bu arada oyun içi demokrasiye saygımız vardır tabi ki, ancak oyuncumuz da yönetime saygılı olmak zorunda.Demokrasiye Saygı Ben Meclis Başkanı Olarak Milletvekilillerinin Oyu İle Seçildim Ne Demek Bu Tasarılarıda Onaylayıp İşleve Koyun O Zaman Herkesten Size Alkış .
Hatırlatıyorum, karşınızda bir moderatör yok.Yapmanız gereken herhangi birşeyi demedim modorötörlerimizden öyle alıştığımız için söyledim .
Yönetimle inatlaştığımda yok herhangi bir dediğinize karşı çıkmadım .