Meclis Başkanı Ataması Hakkında (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Sayın yöneticim şuanda oyuna girdiğimde bende aynı tabloyla karşılaşıyorum bu düzelecek bir işlemmi peki çünkü kapatıp açın yazmışsınız ben şimdi baktım hala aynı görünüyor sormak istedim

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Sorun şimdi anlaşıldı, meclis başkanı yerine atama yapmış o değişmemiş.
biz genel atamalardan bahsedildiğini düşündük.
Atama 1 saat içerisinde düzeltilecektir.
İyi oyunlar
Tek meclis başkanı değil tüm bakanlar sanırım

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yalnız Şöyle Bir Durum Söz Konusu.

Bundan Tam Bir Ay Önce Yönetim Ekibi Daha Aktif Bir Meclis Ortamı Oluşması İçin Milletvekillerinin Yasa Tasarısı Gönderme Sınırını Kaldırdı.

Elbette Bu Yapılan Yenilik Güzel Yeniliğe Bir İtirazım Yok Ancak 20.Dönemden Beri ve 21.Dönemin Başlangıcından Bu Yana Bir Sürü Yasa Tasarısı Yönetici Onayı Bekliyor Bazı Tasarılar ise 15 Vekil Onayını Almış Oylama İçin Bekliyor.

Birikmiş Bir Sürü Yasa Tasarısının Var Olduğunu Hatırlatmak İsterim.

Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.

Arda Ulaş ATEŞ
21.DÖNEM ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yalnız Şöyle Bir Durum Söz Konusu.

Bundan Tam Bir Ay Önce Yönetim Ekibi Daha Aktif Bir Meclis Ortamı Oluşması İçin Milletvekillerinin Yasa Tasarısı Gönderme Sınırını Kaldırdı.

Elbette Bu Yapılan Yenilik Güzel Yeniliğe Bir İtirazım Yok Ancak 20.Dönemden Beri ve 21.Dönemin Başlangıcından Bu Yana Bir Sürü Yasa Tasarısı Yönetici Onayı Bekliyor Bazı Tasarılar ise 15 Vekil Onayını Almış Oylama İçin Bekliyor.

Birikmiş Bir Sürü Yasa Tasarısının Var Olduğunu Hatırlatmak İsterim.

Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.

Arda Ulaş ATEŞ
21.DÖNEM ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ
Okuduğunuzu anlama sorunuz mu var ?

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Okuduğunuzu anlama sorunuz mu var ?
Ben Okuduğumu Anlayabiliyorum Mahmut Bey.

Eğer ki Okuduğumu Anlama Sorunum Olsa idi Meclisimize 14.Dönemden Bu Yana Yasa Tasarıları Göndermezdim.

Biz Milletvekilleri Meclis Alanından Sorumlu ve Bütün Oyuncuları Temsilen Buradayız.

Bulunduğum Makam’da Görevimi Yapıyorum.

IMG_8302.jpegIMG_8301.jpeg

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam karşımızdaki modorötör değil yönetici istediği üslupta konuşabiliriz bizim bir önemimiz yok
Esasında Bizlerin Önemi Daha Büyük Fettah Başkanım.

Çünkü Oyunu Oynayan ve Bu Oyunun Seyrinin Değişmesinde Etkili Olan En Önemli Topluluk Biz Oyunculardır.

Bunu Daha Detaylı Açıklamak Gerekirse Bizim Vermiş Olduğumız Tasarılar Sayesinde Oyun Yönetimi Güncellemelerinde Bunları Kullanabiliyor.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Esasında Bizlerin Önemi Daha Büyük Fettah Başkanım.

Çünkü Oyunu Oynayan ve Bu Oyunun Seyrinin Değişmesinde Etkili Olan En Önemli Topluluk Biz Oyunculardır.

Bunu Daha Detaylı Açıklamak Gerekirse Bizim Vermiş Olduğumız Tasarılar Sayesinde Oyun Yönetimi Güncellemelerinde Bunları Kullanabiliyor.
Eminim oyun yönetimide elinden geleni yapıyordur başkanım sadece sizinkisi açıklama üzerine tekrar yazı olmasından dolayı böyle oldu

emrebaskan71

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın yönetici. Takındığınız bu üslup biz oyuncuları oyundan uzaklaştırmaktadır. İster moderatör ister yönetici olun. Buranın bir oyun ve bizlerin bir insan ve oyuncu olduğunu unutmayın. Ben buradaki üslubunuzdan dolayı vip üyeliğimi sonlandırıyorum. Bir daha da bu üslubunuz değişene kadar herhangi bir satın alım yapmıyorum. Bütün oyuncuları da bu hassasiyete davet ediyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
"
21.Dönem Milletvekili seçimleri sonrasında milletvekili görevlerini bırakarak Meclis Başkanı ve Bakan Olan kullanıcılarımızın yerlerine bakanlar kurulu ve ilgili siyasi parti başkanlarıyla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde aşağıdaki isimlerin milletvekili olarak atanmalarını rica ederim ✍🏻

Çankırı Milletvekilliği: onur sosyalistoğlu
Balıkesir Milletvekilliği: adenn
Yozgat Milletvekilliği: Aktimur Bey
Hatay Milletvekilliği: DR.Emre Önder

Yeni atanacak arkadaşlarımıza görevlerinde üstün başarı ve kolaylıklar diliyorum.

aliberkk
Meclis Başkanı"

Meclis Başkanının atamaları tanımlanmıştır.
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...