Meclis başkanı Hakkında suç duyurusu (3 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Dün gece saatlerinde meclis başkanı @Murat Ünlü ' den limit desteği istedim. Mesajıma görüldü atıp birşey demedi, sonra sabah bir baktım başkasına atmış.

Soruyorum şimdi kendisine neden halka yardım etmiyorsunuz murat ünlü.
Meclis başkanı oldun diye havalara mı girdin.
Nerde adalet eşitlik.
Neden yardım etmiyorsunuz, kendi adamlarınıza ediyorsunuz sadece.

Buradan açık açık tehdit ediyorum, eğer böyle yapmaya devam eder isen, darbe yiyeceksin haberin olsun. @Fatih Tutuk dayımla beraber sana kurulduk şuan. Hazırlıklara başladık. Haberin ola.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Dün gece saatlerinde meclis başkanı @Murat Ünlü ' den limit desteği istedim. Mesajıma görüldü atıp birşey demedi, sonra sabah bir baktım başkasına atmış.

Nerde adalet eşitlik.

Buradan açık açık tehdit ediyorum, eğer böyle yapmaya devam eder isen, darbe yiyeceksin haberin olsun. @Fatih Tutuk dayımla beraber sana kurulduk şuan. Hazırlıklara başladık. Haberin ola.
Hele şu adamı bir rahat bırakın. Görev süresini tamamlayamama fobisi olacak artık. Sonra beni çagırmayın gel murata psikolojik danışman lazım diye 😂

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Nerde adalet eşitlik.

@Murat Ünlü bu sefer temkinli davranıyor, hergun temiz bir 50 m atıyor ki darbe yemesin.
Yaşasın Meclis Başkanı
Yaşasın Murat Ünlü
Kahrolsun Aydınlardan Kadir🪖