@Murat Ünlü bu sefer temkinli davranıyor, hergun temiz bir 50 m atıyor ki darbe yemesin.
Yaşasın Meclis Başkanı
Yaşasın Murat Ünlü
Kahrolsun Aydınlardan Kadir![]()
@KadirBey. Ne Dedi Ne Dedi
@Murat Ünlü bu sefer temkinli davranıyor, hergun temiz bir 50 m atıyor ki darbe yemesin.
Yaşasın Meclis Başkanı
Yaşasın Murat Ünlü
Murat baskanım var mecliste o savunur kankam ben gazi oldumnoldu bekir gene darbe korkusumu saldı meclis falanmı alacanda böyle yazıyon savunmaya geçtin
profilini düzeltirmisin artık ?Murat baskanım var mecliste o savunur kankam ben gazi oldum![]()
Yokprofilini düzeltirmisin artık ?
Adm bzi kllnyr dyrm anlmyrmusn@Murat Ünlü bu sefer temkinli davranıyor, hergun temiz bir 50 m atıyor ki darbe yemesin.
Yaşasın Meclis Başkanı
Yaşasın Murat Ünlü
Dur bi dk bekle az, yalnız kalıyorum sanki. Fatih'i kandırıp gelecem@KadirBey. Ne Dedi Ne Dedi
@Murat Ünlü bu mesajda ki subliminal mesajı görmedin sanırım. Cümle sonunda nokta yok, miğfer başlık var dikkat et sen yinede kskskskKahrolsun Aydınlardan Kadir![]()
Yoksa Hazırlıklar mı var ?@Murat Ünlü bu mesajda ki subliminal mesajı görmedin sanırım. Cümle sonunda nokta yok, miğfer başlık var dikkat et sen yinede ksksksk
Bir gece ansızın diyoruzYoksa Hazırlıklar mı var ?
@Murat Ünlü Bunlar kafaya takmış temkinli ol. De derlerse yapman lazım.Bir gece ansızın diyoruz![]()
@Murat Ünlü bu mesajda ki subliminal mesajı görmedin sanırım. Cümle sonunda nokta yok, miğfer başlık var dikkat et sen yinede ksksksk
Bugün yapan yarında yapar göreceksin. Bna hk vr artkBugün limiti başkasına attığı için, ufak bir uyarıydı o![]()
Bugün yapan yarında yapar göreceksin. Bna hk vr artk