Oyunda olman üzüntü vericiKeşke ben de meclis başkanı olabilsem
Oyunda olman üzüntü verici
Keşke ben de meclis başkanı olabilsem
Oy verdiğim adam meclis başkanı olup beni oyunda istemiyor xelil bakanımla yasin komutanımı göreve davet ediyorum nöbet için hazırızSeni meclis başkanı yapacağız Büyük Mesut
Seve seve değilse zorla!!
demokrasinin işlemediği yerde rotbalans ayarı yaparız Mesut bey tüm vatandaşlarımızın içi rahat olabilir bu konuda.Meclis başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorumOy verdiğim adam meclis başkanı olup beni oyunda istemiyor xelil bakanımla yasin komutanımı göreve davet ediyorum nöbet için hazırız
Rot balansmi yav yasin haykırdım şimdi kardeşim benim gülerken sigara ağzımdan düştüdemokrasinin işlemediği yerde rotbalans ayarı yaparız Mesut bey tüm vatandaşlarımızın içi rahat olabilir bu konuda.Meclis başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum
Ahahahah beni böyle korkutacağını sanıyorsan yanılırsındemokrasinin işlemediği yerde rotbalans ayarı yaparız Mesut bey tüm vatandaşlarımızın içi rahat olabilir bu konuda.Meclis başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum
Aaa Tutuk denesene zorlaSeni meclis başkanı yapacağız Büyük Mesut
Seve seve değilse zorla!!
Paketinden çıkmışsın siz de böylesiniz biriniz paketinden çıkınca diğeriniz kayboluyorsunuzKurt bozkurt
Sana mı soracaz nereye girip çıkacağımızı kralPaketinden çıkmışsın süzde böylesiniz birimiz paketinden çıkınca diğeriniz kayboluyorsunuz
Mesut
Tabiki bana soracaksınSana mı soracaz nereye girip çıkacağımızı kral
Sana hiç bir zaman eyvallah yokSana mı soracaz nereye girip çıkacağımızı kral