Meclis Başkanı Ultimatom (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Tekrardan merhabalar Değerli Başkan Online sakinleri.

Yine karşınızda yeni taptaze bir olay silsilesi içerisinde bulunarak ve artık tarafsız olduğumu yapılan yada yapılacak her türlü haksızlığa müsade etmeyeceğimi,
karşısında duracağımı belirterek başlamak istiyorum.
Bildiğiniz üzere sn. Meclis Başkanımız @bekircann başkanımızın görmüş olduğu bir açık olan yedek atama ile makama gelmiş vekillerin kullanmış olduğu oylara karşı çıkması sonucu yapmış olduğu itiraz neticesinde Oyun Yönetimi durumu değerlendirerek kendisini haklı bulmuştur. Netice sonrası 5 vekil görevden düşürülerek referandum seçiminde kullanmış oldukları oylar geçersiz sayılmıştır. Burada 1 vekili kendisi atanmış bulunmakta 4 vekili ise 46. Dönem Oyun Başkanı @mrym04 atamış bulunmaktadır. Kendisine bir soru yöneltmek istiyorum 4 vekili kendisi atamış olsaydı yine bu itirazı yaparmıydı.?

Meclis başkanı bilerek ve isteyerek yapmaması gereken yere atama yapmış ve görevini kötüye kullanmıştır.
Bu sebeple görevden alınmasını arz ederim.

47. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
4 vekili kendisi atasaydı, itirazı yapan taraf siz olurdunuz.
Bu kural siz itiraz etseydiniz de geçerliydi, meclis başkanı itiraz etseydi de geçerliydi.
Ültimatom verme hakkınız mevcut.
Referandum sonrası kriz olduğunu düşünüyorsanız;
-Oyun Başkanı düzen ve işleyişin bozulmaması adına Mecliste yaşanan sorunlarla ilgili ültimatom verebilir, Meclisteki kriz durumlarında çözüm yolu için çözüm yolu ile Referandum’a gidebilir.
(Referandum için ilk etapta ültimatom ve çözüm yollarını Başkanlık Duyurularında bildirmesi gerekmektedir.) yetkinizi kullanma hakkınız mevcut.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
4 vekili kendisi atasaydı, itirazı yapan taraf siz olurdunuz.
Bu kural siz itiraz etseydiniz de geçerliydi, meclis başkanı itiraz etseydi de geçerliydi.
Ültimatom verme hakkınız mevcut.
Referandum sonrası kriz olduğunu düşünüyorsanız;
-Oyun Başkanı düzen ve işleyişin bozulmaması adına Mecliste yaşanan sorunlarla ilgili ültimatom verebilir, Meclisteki kriz durumlarında çözüm yolu için çözüm yolu ile Referandum’a gidebilir.
(Referandum için ilk etapta ültimatom ve çözüm yollarını Başkanlık Duyurularında bildirmesi gerekmektedir.) yetkinizi kullanma hakkınız mevcut.
İtirazı yapacak bir tarafta bulunmuyorum. Tarafsızlığımı beyan ederek kurucusu olduğum partiye karşı savaş açmış bulunmaktayım ki referanduma gitmiş durumdayız.

Başkanlık duyurularında ilgili konu ile alakalı duyuru dakikalar öncesinden geçirilimiş bulunmaktadır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İtirazı yapacak bir tarafta bulunmuyorum. Tarafsızlığımı beyan ederek kurucusu olduğum partiye karşı savaş açmış bulunmaktayım ki referanduma gitmiş durumdayız.

Başkanlık duyurularında ilgili konu ile alakalı duyuru dakikalar öncesinden geçirilimiş bulunmaktadır.
Talep nedir anlaşılamıyor.
Ne isteniyor tam olarak?
Oyun Başkanı görevi yetkisi belli.
Kriz varsa çözüm yolu ile referanduma gidilebilir deniyor.

Ceyhatu Han

Üye
Vatandaş
Başkanım ne yapmaya çalışıyorsunuz ? Bu kritik günde Meclis Başkanının istifasını isteyerek Darbecilerin elini güclendirdiğinizin farkında değimisiniz ? Kalkışma bitsin sular durulduktan sonra bu işlemi yapa bilirdiniz. Bu kararınızı parti olarak reddiyoruz ! Meclis başkanının aynı zaman da seçilmiş oyun başkanının yanındayız !

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Başkanım ne yapmaya çalışıyorsunuz ? Bu kritik günde Meclis Başkanının istifasını isteyerek Darbecilerin elini güclendirdiğinizin farkında değimisiniz ? Kalkışma bitsin sular durulduktan sonra bu işlemi yapa bilirdiniz. Bu kararınızı parti olarak reddiyoruz ! Meclis başkanının aynı zaman da seçilmiş oyun başkanının yanındayız !
adamsın dur yanında ama (eski) Meclis başkanı olarak düzelt onu.

Kadir dağdeviren

Üye
Vatandaş
Başkanım bi hangi tarafı tuttuğunuzu bi belli mi etseniz. Daha 3-4 saat önce meclis başkanına çagrı yaptınız referandum için çagrı yapıyorsunuz şimdi ise istifaya çagırıyorsunuz bekleyin şu ortalık durulsun ondan sonra istifa mı istersiniz ne isterseniz istersiniz ama şuan biraz durmanız lazım bence
@Murat Ünlü

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Talep nedir anlaşılamıyor.
Ne isteniyor tam olarak?
Oyun Başkanı görevi yetkisi belli.
Kriz varsa çözüm yolu ile referanduma gidilebilir deniyor.
Talep açık ve net değil mi.?
Durum ile alakalı açık şekilde referandum talebimdir. Hatta bir artırıyorum devam etmekte olan hatta belkide sonuçlanmış olan referandum sonuçları olduğu gibi kenarda tutularak bu referandum çağrımın sonuçları ile birlikte açıklanmasıdır talebim
Burada herkese açık açık söylüyorum ;
'Çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır'

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Talep açık ve net değil mi.?
Durum ile alakalı açık şekilde referandum talebimdir. Hatta bir artırıyorum devam etmekte olan hatta belkide sonuçlanmış olan referandum sonuçları olduğu gibi kenarda tutularak bu referandum çağrımın sonuçları ile birlikte açıklanmasıdır talebim
Burada herkese açık açık söylüyorum ;
'Çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır'
Çağrının üsulunde bir hata var sanki.
Çağrı yapacaksanız Başkanlık Kararları veya Duyuruları alanını wikide yazan şekilde uygulayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...