Meclis Başkanlığı Adaylığı hk. (1 Kişi İçeride)

Ali”lowZ”

Yeni Nizam çalışanı
Vatandaş
YENİ NİZAM PARTİSİ MECLİS BAŞKANLIĞI ADAYLIK AÇIKLAMAMDIR

Merhaba başkanonline ailesi ve sevgili milletvekilleri,
Ben LowZ. Yeni Nizam Partisi’nin temsilcisi olarak Meclis Başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum.

Bu makamın gücünü şahsi çıkar için değil, millet iradesi ve adalet için kullanacağım. Tarafsız, güçlü ve dürüst bir meclis düzeni için buradayım.

Bu mecliste kargaşaya yer yok. Düzen, adalet ve hakkaniyet için desteğinizi bekliyorum.

LowZ
Yeni Nizam Partisi Meclis Başkan Adayı2C100C80-B5FE-466F-8052-D65459CFE610.png

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

Ben LowZ. Yeni Nizam Partisi’nin temsilcisi olarak Meclis Başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum.

Bu makamın gücünü şahsi çıkar için değil, millet iradesi ve adalet için kullanacağım. Tarafsız, güçlü ve dürüst bir meclis düzeni için buradayım.

Bu mecliste kargaşaya yer yok. Düzen, adalet ve hakkaniyet için desteğinizi bekliyorum.

LowZ
Yeni Nizam Partisi Meclis Başkan AdayıEkli dosyayı görüntüle 22738
Geçen dönem ki özverili çalışmanız hala aklımda başarılar dilerim başkanım 🙏

Ali”lowZ”

Yeni Nizam çalışanı
Vatandaş
Geçen dönem ki özverili çalışmanız hala aklımda başarılar dilerim başkanım 🙏
Sayın Bekircan başkanım,
İyi dilekleriniz için teşekkür eder,
Bıraktığınız yerden En iyi şekilde devam edeceğime emin olmanızı temenni ederim.
Sayenizde Meclisimizi bir düzene soktuk bende devam ettirmek için adaylığımı koydum.
Umarım Seçilirim ve aynı siz gibi görevime devam etmiş olurum.
Saygılarımla.

denizreony

MİLLİ HAREKAT 🫀YENİDEN DOĞUŞ ☝️🌄
Vatandaş

LowZ
Yeni Nizam Partisi Meclis Başkan AdayıEkli dosyayı görüntüle 22738
hayırlı olsun başarılar

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Adaylığın hayırlı olsun.
Ancak buraya aday olan bir vekilin forumda büyük harfle konu açmanın yasak olduğunu bilmemesi liyakatsizliğinizi göz önüne seriyor.
Başarılar