MECLİS SEÇİMLERİNİN İŞLEYİŞİ HK. DUYURU (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sende kanıt atamiyosan yalan söylüyorsun teşekür ederim düzgün kanıt atmadan gelip buraya iddia atma iyi geceler bende zaten kime inaniyosam
Niko oyunda mı bilmeyiz ama Milli İstiklalin telegram gruplarında boy boy resimleri çıktı geçtiğimiz ay. Eğer oyunda değilse bu daha büyük bir skandal. Sen peki Milli İstiklalin telegram gruplarında Niko diye biri yok diyebilir misin?

Ayrıca A K S A Ç L I bizde niko olsaydı bu kadar sevmezdim A K S A Ç L I abimi. Kadir senle eğlenir😂

Tozkoparan..

Altın ok neferi 🖤
Vatandaş
Aziz bence uzatma adamlar kazandı tebrik etmek lazım sen böyle yaptıkça Yükselen Gençlik partisini zor durumda bırakıyorsun yapma oyununa bak gelecek ay seçimler de kazanırsınız belki
Evvet siz kazandığınz dönəm ne yaptık tebrik edik dedim bir gün kayıp eden bir gün kazanacak yok siz kanamayaycaksinz dediler

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Evvet siz kazandığınz dönəm ne yaptık tebrik edik dedim bir gün kayıp eden bir gün kazanacak yok siz kanamayaycaksinz dediler
Alt tarafı oyun uzatmaya gerek yok mesela bizim partidekilerden bazıları oy kullanmadı Bozkurt Harekat Parti'sinde ki kişiler oy kullanmadı geliyorlar yok Ceza verin şöyle böyle bunu diyenlere bakıyorum ittifakımız da yer almıyorlar ama gelip konuşuyorlar bence bu dönem böyle diğer dönemde daha güzel rekabet edecek yüzümüz olsun ve diğer ayda da iyi olan kazansın

Bu oyun şeye döndü Reel hayatta ki Siyasete döndü birbimizi boğazlayacaz sanki

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Alt tarafı oyun uzatmaya gerek yok mesela bizim partidekilerden bazıları oy kullanmadı Bozkurt Harekat Parti'sinde ki kişiler oy kullanmadı geliyorlar yok Ceza verin şöyle böyle bunu diyenlere bakıyorum ittifakımız da yer almıyorlar ama gelip konuşuyorlar bence bu dönem böyle diğer dönemde daha güzel rekabet edecek yüzümüz olsun ve diğer ayda da iyi olan kazansın

Bu oyun şeye döndü Reel hayatta ki Siyasete döndü birbimizi boğazlayacaz sanki
Hayır onu söyleyen kişilerde şunu düşünecek kapasite yeterli değil.

Bozkurt harekatın 10 vekili var oy kullansa kendisinden başka kimse onlara oy atmayacak aksi halde rekabet olmaz. Kendisine oy atmaktan başka çaresi yok. Oy atsa da atmasa da kazanamayacağını biliyor.

Şimdi bu durumdaki adama oy kullanmadı diye ceza verilmesini istemek en hafif tabirle oyunu bilmemektir.

Aziz Yıldırım k

Üye
Vatandaş
Niko oyunda mı bilmeyiz ama Milli İstiklalin telegram gruplarında boy boy resimleri çıktı geçtiğimiz ay. Eğer oyunda değilse bu daha büyük bir skandal. Sen peki Milli İstiklalin telegram gruplarında Niko diye biri yok diyebilir misin?

Ayrıca A K S A Ç L I bizde niko olsaydı bu kadar sevmezdim A K S A Ç L I abimi. Kadir senle eğlenir😂
Bende diyorumki yağ neden bu kadar pahalandi birazda konusssan adama yapiscan puahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...