MECLİS TOKADI ATTI SIRA BİZE GELDİ ! (1 Kişi İçeride)

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Medyanın tarafsızlığı gerek reelde gerekse oyunda uygulanabilir gelmiyor şahsım adına. Bir medya patronu gönlündekini paylaşıyor diye linçlenecekse biz neden seçimlerde medyayı alıp 13 oy fazla kazanmaya çalışıyoruz? Sevgili Hasan Abim ? (Ortak bir cevap yazdım ama en çok senin mesaja uyuyor diye sana etiketledim neden hedef benim diye düşünme abicim seviliyorsun )
Ayrıca reelde kaç tane tarafsız medya kuruluşu biliyorsunuz bunu da merak ediyorum ?

Kardeşim medya patronu nu linç etmiyoruz. Tarafsızlığa davet ediyoruz. Birde arkadaş medya ayağına kendi yorumunu katıyor. Medya dediğin iki tarafada yakın olması lazım. Bu benim sahsi fikrim.

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Kardeşim medya patronu nu linç etmiyoruz. Tarafsızlığa davet ediyoruz. Birde arkadaş medya ayağına kendi yorumunu katıyor. Medya dediğin iki tarafada yakın olması lazım. Bu benim sahsi fikrim.
Ben de şahsi fikrime göre aksini düşünüyorum

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Estağfurullah ben kimseye emir vermem. Kendimden ast görmem. reklam vermem. Eğer gönlü sohbetimizi, fikirlerimizi, en önemlisi demokrasi ülkümüzü sevmişse bu da gayet normal. Ben olsam bende çıkarları için millete darbe vuranı değil çıkarlarını elinin tersiyle itip milletin yanında kalanı tutardım 😂 bu denklemde bana göre aklı selim bir zihinde siz taraf dahi olamazsınız ama mavi boncuk gibi vadettiğiniz koltuklar insana aceba mı dedirtiyor